Şahinbey Belediye Güreşçileri 10 Madalya ile Birinci Oldu - Son Dakika
Yerel

Şahinbey Belediye Güreşçileri 10 Madalya ile Birinci Oldu

Şahinbey Belediye Güreşçileri 10 Madalya ile Birinci Oldu

Şahinbey Belediye Gençlik Spor Kulübü Güreş Takımı, Malatya' da katıldığı Gençler Greko Romen grup müsabakalarında madalyaları topladı.

15.02.2014 12:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şahinbey Belediye Gençlik Spor Kulübü Güreş Takımı, Malatya' da katıldığı Gençler Greko Romen grup müsabakalarında madalyaları topladı. Turnuvada 87 puan alan Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Güreş Kulübü Takım kategorisinde birinci oldu.

Malatya Atatürk Spor Salonu'nda Güreş Federasyonu tarafından düzenlenen il çapında 30 ilin katıldığı Gençler Greko Romen Güreş Grup Müsabakaları'nda Gençler Kategorisi'nde Şahinbey sporcuları 2 birincilik, 3 ikincilik ve 5 üçüncülükle döndü. Şahinbey Belediye Güreşçileri, bu başarıları ile 19-23 Şubat 2014 tarihlerinde Şanlıurfa'da gerekleştirilecek olan Gençler Grekoromen Türkiye Güreş Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı.

Turnuvada Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Gençler Güreş Takımı'ndan 50 kilo sıklette Veysel Sarıkurt, 60 kiloda A. Kasım Taşdemir birinci olurken, 60 kiloda Kemal Oymak, 66 kiloda Burak Kazan ve 120 kiloda Mehmet Harmancı'da ikinci oldu. Turnuvada ayrıca 60 kiloda Cebrail Saraç, 66 kiloda Sefa Kar, 74 kiloda Kutluay Kalemcioğlu, 84 kiloda Cuma Ağca ve Erol Öztürk ise üçüncü oldu.

ŞAHİNBEY BELEDİYE SPOR BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR

Şahinbey Belediye Gençlik ve spor Kulübü Başkanı Mehmet Demirbaş, Şahinbey'i bir spor kentine dönüştürmek ve gençleri spora yönlendirmek için sürdürülen çalışmaların meyvelerini verdiğini belirterek, güreşte gelen başarıların tesadüfi olmadığını, disiplinli ve istikrarlı bir çalışmanın sonucu olduğunu söyledi.

Demirbaş, "Kulübümüz Güreş Takımı, 1 yıldan bu yana kulübümüz bünyesinde sağlıklı, disiplinli ve istikrarlı bir çalışmanın sonucunda çeşitli branşlarda başarılar geliyor. Bunlar tesadüfi değil. Genç Sporcularımız çok yetenekli. Güreş takımımızı kutluyorum. Şimdi hedefimiz Milli Takım'a oyuncu göndermek. Desteklerinden dolayı Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmaoğlu'na çok teşekkür ediyorum" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şahinbey Belediye Güreşçileri 10 Madalya ile Birinci Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement