Şanlıurfa'dan Kısa - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfa'dan Kısa

Şanlıurfa'da, "Göç Alan Kentlerde Ekonomik ve Sosyal Entegrasyon" projesi kapsamında açılan kursu başarıyla tamamlayan 135 kursiyer dönem sonu sergisi açtı."Okuma - yazma, bilgisayar ve çeşitli meslek kursları" tamamlayan kursiyerlere belgeleri...

26.01.2012 19:20

Şanlıurfa'da, "Göç Alan Kentlerde Ekonomik ve Sosyal Entegrasyon" projesi kapsamında açılan kursu başarıyla tamamlayan 135 kursiyer dönem sonu sergisi açtı.

Belediye basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, Şanlıurfa Belediyesinin, Süleymaniye Mahallesindeki Meslek Edindirme Merkezinde bir süre önce açılan

"Okuma - yazma, bilgisayar ve çeşitli meslek kursları" tamamlayan kursiyerlere belgeleri de verildi.

El sanatları, tekstil, dikiş - nakış ve giysiden oluşan ürünlerin yer aldığı serginin açılışı Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba ve yardımcısı Fevzi Yücetepe ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü yetkililerince yapıldı.

Belediye Başkanı Fakıbaba, Hayati Harrani ve Süleymaniye mahallelerinde açılan merkezlerin önemli bir eksiği giderdiğini belirtti.

Şanlıurfalı gençlerin Türkiye'de örnek projelere imza attığını ifade eden Fakıbaba, söz konusu merkezlerin sayısını artırmak için çaba harcadıklarını kaydetti.

-TÜMSİAD'dan AK Parti'ye ziyaret

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) üyeleri, AK Parti Merkez İlçe Başkanlığına yeniden seçilen Mustafa Zahit'i ziyaret etti.

AK Parti'den yapılan açıklamaya göre, geçen hafta sonu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'in de katılımıyla gerçekleştirilen, 4. olağan kongrede güven tazeleyen Zahit'e, tebrik ziyaretleri sürüyor.

Bu kapsamda TÜMSİAD Şube Başkanı Sadık Sade ve üyeler, Karakoyun İş Merkezinde bulunan AK Parti Merkez İlçe Teşkilatına gelerek, Mustafa Zahit'i ziyaret etti.

Sadık Sade, daha sonra yaptığı açıklamada, Zahit'in 8 yıldan bu yana Şanlıurfa'ya güzel hizmetler yaptığını belirterek, yeniden seçilmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Mustafa Zahit de kongrenin ardından kendisini ziyaret eden herkese teşekkür ettiğini belirtti.

- ŞANLIURFA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şanlıurfa'dan Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement