Tekirdağ Saray'da Binlerce Kişi, Belediyenin Düzenlediği İftar Yemeğinde Buluştu - Son Dakika
Yerel

Tekirdağ Saray'da Binlerce Kişi, Belediyenin Düzenlediği İftar Yemeğinde Buluştu

Tekirdağ Saray\'da Binlerce Kişi, Belediyenin Düzenlediği İftar Yemeğinde Buluştu

Saray Belediyesi, geleneksel iftar yemeğini Kadir Gecesi’nde Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenledi. Binlerce Saraylı, aynı sofrada oruçlarını açtı.

18.04.2023 10:35  Güncelleme: 10:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saray Belediyesi, geleneksel iftar yemeğini Kadir Gecesi'nde Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenledi. Binlerce Saraylı, aynı sofrada oruçlarını açtı.

Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş'in ev sahipliğinde gerçekleşen iftar yemeğine, CHP Saray İlçe Başkanı Akın Aytaç ve yönetimi, Saadet Partisi Saray İlçe Başkanı Şaban Mısırlı, DEVA Partisi Saray İlçe Başkanı Tarık Atansoy, CHP Kapaklı İlçe Başkanı Erdinç Yılmaz ve Yönetimi, CHP Saray İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeliha Neşeli ve Yönetimi, CHP Saray İlçe Gençlik Kolları Başkanı Alper Çarıkçı ve Yönetimi, CHP Kapaklı İlçe Kadın Kolları Başkanı Deniz Doğru Bilge ve Yönetimi, Saray Belediye Başkan Yardımcıları Birdal Gökdağ, Fuat Ünal, Belediye Meclis üyeleri, muhtarlar, siyasi parti ve STK temsilcileri ve binlerce vatandaş katıldı.

BAŞKAN ERKİŞ, MASALARI TEK TEK DOLAŞTI

Vatandaşlarla yakından ilgilenen Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, masaları tek tek gezerek misafirlerinin Kadir Gecesi'ni tebrik etti.

İftar yemeğinin ardından konuşan Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, "Dayanışmanın, bir arada olmanın en büyük anlam ifade ettiği ve en fazla gereksinildiği bugünlerde böylece bir kasaba havasının sıcaklığında bereketli bir havada sizlerle bir araya gelmek Ramazan Bayramı'nın ve mübarek Kadir Gecesi'nin duasıyla anlamıyla örtüşür bir mahiyetteydi. Saygılar sunuyorum, çok teşekkür ediyorum. Ayaklarınıza sağlık, Allah razı olsun. Allah dualarınızı kabul etsin" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Tekirdağ Saray'da Binlerce Kişi, Belediyenin Düzenlediği İftar Yemeğinde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement