Satranç Ustasından Kışanak'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Satranç Ustasından Kışanak'a Ziyaret

Satranç Ustasından Kışanak\'a Ziyaret

Satranç şampiyonalarında dereceye giren Büyükşehir Belediyesi Satranç Takımı sporcusu Tuba Gür, Eş Başkan Gültan Kışanak'ı ziyaret etti.

28.06.2016 17:43

Antalya Türkiye Genç Yıldızlar Satranç Şampiyonası'nda dördüncü, Çorum'da Okul Sporları Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası'nda altıncı olan Büyükşehir Belediyesi Satranç Takımı sporcusu Tuba Gür, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Gültan Kışanak'ı makamında ziyaret etti. Tuba Gür'ü kapıda karşılayan Eş Başkan Kışanak, Gür'ün başarısından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bu kadar zorluğun içerisinde böyle güzel haberler duymak bizim için sevinç kaynağıdır." dedi.

Gür: Diyarbakır'ın Adını En İyi Şekilde Temsil Edeceğim

Antrenörü Sıtar Yurtsever ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hüseyin Bayrak'a teşekkür eden Tuba Gür ise, gideceği her turnuvada Büyükşehir Belediyesi'nin formasını giyerek Diyarbakır'ın adını en iyi şekilde temsil edeceğine inandığını söyledi. Eş Başkan Kışanak, Tuba Gür'e başarılar dileyerek, giysi ve ayakkabı hediye etti.

Avrupa Yaş Grupları Satranç Şampiyonası'na Katılacak

Tuba Gür, ağustos ayında Milli Takım oyuncusu olarak Çek Cumhuriyeti'nde düzenlenecek olan Avrupa Yaş Grupları Satranç Şampiyonası'na katılacak.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Satranç Ustasından Kışanak'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement