Sebze İşleme Tesisine Büyükşehir'den Destek - Son Dakika
Yerel

Sebze İşleme Tesisine Büyükşehir'den Destek

Sebze İşleme Tesisine Büyükşehir\'den Destek

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde bulunan Çeltikçi Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’nin yapacağı meyve sebze işleme ve sosyal tesislerine Büyükşehir Belediyesi tam destek verdi.

08.03.2016 19:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın Yenişehir ilçesinde bulunan Çeltikçi Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi'nin yapacağı meyve sebze işleme ve sosyal tesislerine Büyükşehir Belediyesi tam destek verdi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Tarım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bektaş, "Çeltikçi Köyü Tarımsal kalkınma Kooperatifi'nin yapacağı meyve sebze işleme ve sosyal tesislerine projelendirme, yapım aşamasında ve her konuda Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe'nin açık çeki var. Yeter ki çiftçimiz kazansın. Biz her türlü desteği vermeye hazırız. Artık gelinen noktada ete kemiğe bürünen bir proje var. Biz bu güzel projenin yanındayız" diye konuştu.

"Geçmişten beri kooperatifler ile belirli endişeler yaşıyordum" diyen Bektaş," Türkiye'de maalesef kooperatifçilik çok verimli olmadı. Ancak böyle güzel örnekleri görünce önümüzdeki dönem için ümitvar oluyoruz. Uzun zamandan beri Çeltikçi Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi başkanımız ile istişare halindeyiz. Bilhassa son gelinen noktanın çok isabetli olduğunu, Yenişehir'e ve bölgeye hitap eden bir proje haline dönüşeceğini düşünüyorum. Üzerimize düşen her türlü desteği vermeye hazırız. Üretmenin çok kolay olduğu bir dönemdeyiz. Asıl olan pazar" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sebze İşleme Tesisine Büyükşehir'den Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement