Şehit Ailelerinden Seydişehir Kaymakamı Sonel'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Şehit Ailelerinden Seydişehir Kaymakamı Sonel'e Ziyaret

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Seydişehir Temsilciliği yönetim kurulu üyeleri, Seydişehir Kaymakamı Tuncay Sonel'i makamında ziyaret etti.

25.04.2013 11:10

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Seydişehir Temsilciliği yönetim kurulu üyeleri, Seydişehir Kaymakamı Tuncay Sonel'i makamında ziyaret etti.

Dernek Temsilcisi Yakup Söğüt, Kaymakam Sonel'in, Seydişehir'de göreve başladığı günden bugüne kadar şehit ailelerini yalnız bırakmadığını ifade etti.

Söğüt, "Değerli üyelerimize ve Seydişehir halkı adına teşekkürlerimizi iletir saygı ve şükranlarımızı sunarız. Dileğimiz o ki; her Türk evladı sizler gibi olsun. Gelecek nesillere önderlik yapsın ki; Türk şehitleri ve gazileri anılsın" dedi.

Kaymakam Sonel ise şehit ailelerinin her zaman yanında olduklarını söyledi.

"Onları bayramdan bayrama değil her gün hatırlamalıyız" diyen Sonel,

"Seydişehir'de bulunan şehit ailelerinden 8 kişiye iş imkanı sağlayan İçişleri Bakanlığı yetkililerine şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.

Yönetim kurulu üyeleri, şehit ailelerinden 8 kişiye iş imkanı sağlanmasında gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı Sonel'e teşekkür belgesi verdi. - KONYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şehit Ailelerinden Seydişehir Kaymakamı Sonel'e Ziyaret - Son Dakika


Advertisement