Şehit Çocuklarına Dizüstü Bilgisayar - Son Dakika
Yerel

Şehit Çocuklarına Dizüstü Bilgisayar

Şehit Çocuklarına Dizüstü Bilgisayar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayesinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nca başlatılan ve Halk Bankası tarafından desteklenen ’Yalnız Değilsiniz, Türkiye’nin En Büyük Ailesi’ projesi kapsamında Tekirdağ’da 3 şehit çocuğuna dizüstü bilgisayar verildi.

22.10.2015 12:53

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nca başlatılan ve Halk Bankası tarafından desteklenen 'Yalnız Değilsiniz, Türkiye'nin En Büyük Ailesi' projesi kapsamında Tekirdağ'da 3 şehit çocuğuna dizüstü bilgisayar verildi.

"Yalnız Değilsiniz, Türkiye'nin En Büyük Ailesi"' projesi kapsamında Türkiye genelinde 0-16 yaş grubundaki çocuklara tablet, 17-22 yaş grubundaki gençlere dizüstü bilgisayar verilirken, Tekirdağ'da da 3 Şehit çocuğuna dizüstü bilgisayar hediye edildi.

Aile ve Sosyal Politikalar Tekirdağ İl Müdürü Hasan Yılmaz ve Halk Bankası Bölge Koordinatörü Levent Nihat Güleç, ekipleriyle birlikte şehit ailelerini evlerinde ziyaret ederek, hediyeleri takdim etti.

Dizüstü bilgisayarlarını alan aileler, devletin kendilerini unutmadığını, her zaman hatırladığını ifade ederek, "Allah devlete zeval vermesin, şehit haberlerine çok üzülüyoruz. Bu kanın durmasını ve terörün bitmesini istiyoruz" dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar Tekirdağ İl Müdürü Hasan Yılmaz ise "Bu toprakları bizlere vatan yapan aziz şehitlerimizi rahmetle anıyoruz, evlatlarımız Şehitlerimizin emanetidir, bilgisayarlar evlatlarımıza hayırlı uğurlu olsun" şeklinde konuştu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehit Çocuklarına Dizüstü Bilgisayar - Son Dakika


Advertisement