Şehit Polis Memurunun İsmi Kütüphaneye Verildi - Son Dakika
Yerel

Şehit Polis Memurunun İsmi Kütüphaneye Verildi

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Batman'da teröristlerce şehit edilen polis memuru İlkılıç'ın isminin verildiği kütüphanenin açılışını yaptı.

16.02.2012 15:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Batman'da teröristlerce şehit edilen polis memuru İlkılıç'ın isminin verildiği kütüphanenin açılışını yaptı.

Bakan Şimşek, Vali Ahmet Turhan ile Kız Meslek Lisesi'nde Batman'da 26 Eylül 2011 günü terör örgütü PKK mensuplarınca şehit edilen polis memuru Adem İlkılıç'ın adının verildiği kütüphanenin açılışına katıldı.

Kütüphanenin faydası olacağına inandığını, şehit polis memurunun adını yaşatmak adına ve özellikle genç nesillerin iyi bir şekilde yetişmesine katkıda bulunacak bir adım olarak gördüğünü anlatan Şimşek, şehit polis memuru ve ailesinin bu ülkeye büyük fedakarlıkta bulunduğunu söyledi.

Kütüphanenin hayatta çok önemli yere sahip olduğunu, bu tür kütüphaneleri çok anlamlı bulduklarını bildiren Şimşek, bu konuda yapılacak olan her türlü desteğe hazır olduklarını bildirdi.

Şiddet ve terör için gerekçenin bulunmadığını, Türkiye'nin her anlamda son yıllarda muazzam mesafe kat ettiğini aktaran Şimşek, "Vatandaşların temel hak ve özgürlükleri, demokrasi standartları, ekonomi gibi alanlardaki gelişmeler anlamında son dönemdeki ilerlemeyi görüyorlar, takdir ediyorlar. Takdir etmemek için de hakikaten başka türlü olmak lazım. İnşallah birlik beraberliğimiz kardeşliğimiz daha da güçlenecek. Biz de bu çerçevede daha da ileriye gideceğiz" dedi.

Daha sonra Bakan Şimşek, kütüphanenin açılışı yaptı.

- BATMAN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şehit Polis Memurunun İsmi Kütüphaneye Verildi - Son Dakika


Advertisement