Selim'de Beykoz Parkının Açılışına Yağmur Engeli - Son Dakika
Yerel

Selim'de Beykoz Parkının Açılışına Yağmur Engeli

Selim\'de Beykoz Parkının Açılışına Yağmur Engeli

Kars'ın Selim ilçesine İstanbul Beykoz Belediyesi'nce yaptırılan Beykoz belediye parkı açılışı yağmur engeline takıldı.

16.06.2012 14:57

Kars'ın Selim ilçesine İstanbul Beykoz Belediyesi'nce yaptırılan Beykoz belediye parkı açılışı yağmur engeline takıldı.

Törene Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Kars Vali Yardımcısı Karahan Daştan, Selim İlçe Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya, Selim Belediye Başkanı Muhittin Yücel, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. Törende Selim ilçe Belediye Başkanı Muhittin Yücel'in konuşma yaptığı sırada etkili olan yağmur davetlilere zor anlar yaşattı. Yağmur bir anda şiddetini artırınca görevliler konuşmaların yapıldığı kürsüyü apar topar çadıra kaçırdılar. Yağmur etkisini sürdürünce açılış konuşmaları ve tören çadır içerisinde yapıldı. Selim İlçe Belediye Başkanı Muhittin Yücel, "Malumunuz 2009 seçimlerinden sonra Selim'de AK Parti olarak belediyeyi devraldık. Devraldığımızda tabi ki bir çok sorunlarımız vardı. Sizlere de seçimlerden önce verdiğimiz birkaç sözlerimiz vardı. Bunları gereksiz yazılı olarak sizlere vermiştik gerekse zaman, zaman evleri ziyaretlerimizde kendilerinize bahsetmiştik. Ben buradan huzurunuzdan Beykoz Belediye Başkanı Sayın Yücel Çelikbilek başkanımızdan Allah razı olsun ilçemiz halkı adına da kendisine sonsuz minnet ve şükranlarımızı arz ediyorum. Teveccüh buyurdular. Bize o gün yapabileceklerini ama imkanlar ölçüsünde demişti. Gerçekten imkanlarını zorlamak suretiyle yaptılar" dedi.

Çadır içerisine konuşan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ise, "Gerçekten hava biraz daha açık olsaydı burası şen şakrak bir açılış olacaktı. Ama kısmet böyleymiş galiba biraz sonra kesilecek gibi. Burası bizim kendi ilçemiz ben Selim doğumluyum daha doğrusu Gelinalan köyündenim. Kısmet oldu işte İstanbul'a gittik oralarda bulunuyoruz. Sağolsunlar arkadaşlar gelip bizlere ihtiyaçları olduklarını söylüyorlar. Biz de bir park yaptıralım arkadaşlar bu parka benim adımı vermişler ama ben de değiştirip burasının adını 'Beykoz Parkı' olsun diye değiştirdim" dedi.

Selim ilçe Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya, "Burada bulunan çok değerli başkanımız Belediye Başkanımız Yücel Çelik bey efendi ve kendisinin çok kıymetli masayı arkadaşları, burasının adı Selim insanları halim selim, idarecileri ise aklı selim" diye konuştu.

Yağmurun yağması nedeniyle parka giden yolun çamurlaşması sonucu bir ticari taksinin saplandığı yerde kaldı. Daha sonra parkın açılışı yapan protokol ellerine aldıkları makaslarla kurdeleyi keserek parkın içerisine girerek gezinti yaptılar. Daha sonra davul-zurnacıya ise Beykoz Belediye Başkanı tarafından bahşiş verildi. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Selim'de Beykoz Parkının Açılışına Yağmur Engeli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement