Semih Esen: "Konyaaltı'na Kendi Evimize Baktığımız Gibi Bakıyoruz" - Son Dakika
Yerel

Semih Esen: "Konyaaltı'na Kendi Evimize Baktığımız Gibi Bakıyoruz"

Konyaaltı Belediyesi, ilçe genelinde yol ve kaldırımların bakım onarımını yaparken, asfalt serimi ve dere yatağı temizliği çalışmalarını da sürdürüyor. Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, “Konyaaltı’na kendi evimize baktığımız gibi bakıyoruz” dedi.

09.03.2023 16:02  Güncelleme: 16:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konyaaltı Belediyesi, ilçe genelinde yol ve kaldırımların bakım onarımını yaparken, asfalt serimi ve dere yatağı temizliği çalışmalarını da sürdürüyor. Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, "Konyaaltı'na kendi evimize baktığımız gibi bakıyoruz" dedi.

Konyaaltı Belediyesi, Hurma Mahallesi 201 ve 202 Sokak'ta yapılan sıcak asfalt çalışmalarının yanı sıra hasarlı yolların iyileştirme çalışmalarına da devam ediyor. Yaz ayları öncesinde çevre temizliğine başlayan belediye ekipleri, Aydınlık Mahallesi'ndeki dere temizliği çalışmasını tamamladı. Ekipler, Uncalı Mahallesi 1262, 1263 ve 1251 Sokaklarda kaldırım yenileme çalışması sürdürürken, diğer yandan da yurttaşların Uncalı pazar yerine talep ettiği otopark yapımına başladı.

İlçe genelinde çalışmalara devam ettiklerini kaydeden Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, temel hizmetleri aksatmadan sürdürdüklerini dile getirdi. Esen, "Kış aylarında özellikle sağanak yağmur nedeniyle tahrip olan noktalarda çalışmalar gerçekleştirdik. Konyaaltı çok fazla yağmur alan bir bölge. O yüzden gerekli önlemleri alıyoruz. Gerek kırsal mahallelerimizde gerekse de kent merkezinde yol, kaldırım ve temizlik gibi çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Konyaaltı'na kendi evimize baktığımız gibi bakıyoruz" dedi.

Semih Esen: "Konyaaltı\'na Kendi Evimize Baktığımız Gibi Bakıyoruz"
Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Semih Esen: 'Konyaaltı'na Kendi Evimize Baktığımız Gibi Bakıyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement