Sesbirder Törenle Açıldı - Son Dakika
Yerel

Sesbirder Törenle Açıldı

Sesbirder Törenle Açıldı

Sivrihisar'da kurulan Sivrihisar ve Köyleri Birliği Eğitim, Kültür, Sanat, Turizm, Sosyal, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (SESBİRDER) törenle açıldı.

16.11.2012 22:55

Sivrihisar'da kurulan Sivrihisar ve Köyleri Birliği Eğitim, Kültür, Sanat, Turizm, Sosyal, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (SESBİRDER) törenle açıldı.

Kurşunlu Mahallesi Tabakhane Caddesi üzerinde açılan SESBİRDER'in açılış törenine AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, Sivrihisar Kaymakamı Hüseyin Çakırtaş, Sivrihisar Belediye Başkanı Çetin Kavas, Eskişehir İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Yapıcı, Sivrihisar Emniyet Müdürü Ahmet Zihni Manap ve diğer yetkililer ile çok sayıda davetli katıldı.

Açılış konuşması yapan Dernek Başkanı Ahmet Emre, "İlkler hep zordur, büyük emek ve mücadele gerektirir. İlkleri gerçekleştiren insanlar ise zoru başaranlardır. Sesimizin bir, sözümüzün bir, gücümüzün bir, sevdamızın bir olduğu SESBİRDER bugün sizlerin huzurunda açmış bulunuyoruz. Amacımız, üyelerin birlik ve beraberlik ile, Sivrihisar, belde ve köylerinde yaşayanlara yararlı olabilmek, güvenli ve mutlu bir gelecek sağlamak için sosyal, mesleki ve kültürel içerikli çalışmalar yapmak ve ilçemizde yok denecek kadar az olan sosyal ve kültürel alanların oluşmasını sağlamak ilk hedeflerimiz arasındadır. Saymakla bitmeyen değerlerimizi övünmekle yetinmeyip, yaşamalı ve yaşatmalıyız. Sivrihisar sınırları içinde kalan kültürel varlıklarımızı ve değerlerimizi önce kendimiz tanımalı sonra ülkemize ve tüm dünyaya tanıtmalıyız" dedi.

Milletvekili Salih Koca ise konuşmasında, "Bugün burada bir dernek açılışı vesilesiyle sizlerle bir arada olmaktan, bu güzel günü paylaşmaktan son derece mutluyuz. Yeni kurulan bu derneğimizin açılışıyla birlikte, gerek Sivrihisarımızın, gerek köylerimizin sesi olacağına inanıyor, bu derneğin kuruluşunda emeği geçen tüm arkadaşlarımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum" diye konuştu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sesbirder Törenle Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement