Simav Çitgöl İlkokul'ndan Kızılay'a Destek - Son Dakika
Yerel

Simav Çitgöl İlkokul'ndan Kızılay'a Destek

Simav Çitgöl İlkokul\'ndan Kızılay\'a Destek

Kütahya'nın Simav ilçesine bağlı Çitgöl beldesinde faaliyet gösteren Çitgöl İlkokulu'nun Kızılay Kolu'nda görevli öğrenciler örnek bir tavır sergileyerek Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında velileri vasıtasıyla Kızılay'a kan desteğinde...

19.04.2013 22:59

Kütahya'nın Simav ilçesine bağlı Çitgöl beldesinde faaliyet gösteren Çitgöl İlkokulu'nun Kızılay Kolu'nda görevli öğrenciler örnek bir tavır sergileyerek Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında velileri vasıtasıyla Kızılay'a kan desteğinde bulundu.

Çocuklarının ikna ettiği veliler ve yakınları okul bahçesine konuşlanan Kızılay TIR'ına giderek kan vermek için sıraya girdi.

Çitgöl İlkokulu Kızılay Kolu üyesi miniklerin

tüm Türkiye'ye örnek olabilecek bu asil davranışı hem okul yönetimini hem de iki günde yaklaşık 100 ünite kan toplayan Kızılay yöneticilerini sevindirdi.

Çitgöl Belediye Başkanı Recep Yalçın, topluma örnek davranışlar sergileyen okulun Kızılay Koluna üye minikleri ödüllendireceğini bildirdi.

Okul Müdürü Serdar Şimşek'de Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında öğrencilerinin böyle güzel bir kampanyaya imza atmalarından son derece memnun olduğunu bildirdi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Simav Çitgöl İlkokul'ndan Kızılay'a Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement