Sivas'taki Trafik Kazası - Son Dakika
Yerel

Sivas'taki Trafik Kazası

Telekomünikasyon İletişim Başkanı Fethi Şimşek'in kız kardeşinin öldüğü kazada ağır yaralanan yeğeni de yaşamını yitirdi.

15.10.2011 15:40

Telekomünikasyon İletişim Başkanı Fethi Şimşek'in kız kardeşinin öldüğü kazada ağır yaralanan yeğeni de yaşamını yitirdi. Şimşek'in kız kardeşi ile yeğeninin cenazesi, toprağa verilmek üzere ambulansla Konya'ya gönderildi.

Dün, Sivas- Kayseri karayolunun Koyuncu mevkisindeki trafik kazasında ağır yaralanan yeğen Mahmut Sami Kuyucu (28), tedavi gördüğü Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi yoğun bakım ünitesinde hayatını kaybetti.

5 aylık çocuk babası olduğu öğrenilen Mahmut Sami Kuyucu ve dün yaşamını yitiren annesi Ayşe Kuyucu'nun (51) cenazesi, Sivas Numune Hastanesi morgunda Cumhuriyet Savcısı tarafından yapılan incelemenin ardından ambulansla toprağa verilmek üzere Konya'ya gönderildi.

Eşi ve oğlunu kaybettiği kazadan hafif sıyrıklarla kurtulan Ali Kuyucu (51) ise tedavisinin ardından taburcu edildi.

Sivas Vali Vekili Veysel Çiftçi ve Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Aydın da hastaneye gelerek Kuyucu ailesine başsağlığı diledi. Kazada yaralanan sürücü Ahmet Çıkılnar'ın (55) tedavisi ise sürüyor.

Dün, Ahmet Çıkılnar yönetimindeki 42 BUD 15 plakalı otomobil, Sivas-Kayseri karayolunun Koyuncu mevkisinde, önüne çıkan Emin P'nin kullandığı 58 AS 936 plakalı traktöre çarpmamak için sürücünün direksiyonu kırması sonucu kontrolden çıkarak yol kenarındaki kayaya çarpmış ardından da devrilmişti.

Bu arada, Telekomünikasyon İletişim Başkanı Fethi Şimşek'in kız kardeşi Ayşe, yeğeni Mahmut Sami ve eniştesi Ali Kuyucu ile diğer eniştesi Ahmet Çıkılnar'ın, Konya'dan Kuyucu ailesinin Ağrı'da yaşayan kızlarının yanına gitmek üzere yola çıktıkları öğrenildi.

- SİVAS

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sivas'taki Trafik Kazası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement