Sp Gik Üyesi Fethullah Erbaş Salihli'de Konferansa Katıldı - Son Dakika
Yerel

Sp Gik Üyesi Fethullah Erbaş Salihli'de Konferansa Katıldı

Sp Gik Üyesi Fethullah Erbaş Salihli\'de Konferansa Katıldı

Saadet Partisi (SP) Salihli İlçe Teşkilatı Tarafından düzenlenen "Yeniden Büyük Türkiye" konulu konferansa konuşmacı olarak Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi ve Van Eski Milletvekili Fethullah Erbaş katıldı.

21.03.2013 12:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saadet Partisi (SP) Salihli İlçe Teşkilatı Tarafından düzenlenen "Yeniden Büyük Türkiye" konulu konferansa konuşmacı olarak Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi ve Van Eski Milletvekili Fethullah Erbaş katıldı.

Zafer Keskiner Tiyatro Salonu'nda gerçekleştirilen ve açılış konuşmasını Saadet Partisi İlçe Başkanı Mesut Atılgan'ın yaptığı, "Yeniden Büyük Türkiye" ve "Türkiye ve Dünyada Neler Oluyor?" konulu konferansta Fethullah Erbaş tarafından katılımcılara Arap Baharı ve güncel siyasi olaylar yorumlanırken, Refah Partisi iktidarında yapılanlarla 2013 yılındaki Türkiye karşılaştırıldı.

"AB'YE BEDDUA ETMELİYİZ"

Avrupa Birliği'nin çeşitli uyum yasaları adı altında Türkiye'ye ve müslümanlara zarar verdiğini, ahlaksızlaştırmaya yönlendirdiğini öne süren Fethullah Erbaş, "Avrupa Birliği'ne beddua etmeliyiz" dedi. Hükümete o dönemde "1 Mart tezkeresi meclisten geçerse 7 sülaleniz başını secdeden kaldırmasa dahi, bunun vebalinden kurtulamazsınız" dediklerini ve tezkerenin meclisten geçmediğini belirten Erbaş, "Tezkerenin meclisten geçmemesinde Erbakan hocamızın uyarıları etkili olmuştur. 1 Mart tezkeresi önlendi ama Hükümet daha sonra 7 havaalanımız ve 6 limanı ABD'nin kullanımına verdi" dedi.

Açılım sürecinin iyi gittiğini belirten Erbaş, "İnşallah barış olur da bu dertten kurtuluruz. Erbakan hoca olmasaydı 1998 yılında Türkiye'nin yarısı giderdi" diye konuştu.

Konuşmasında televizyondaki dizilere de değinen Erbaş, "Öyle diziler yaptılar ki Araplara da beğendirdiler. Diziler Avrupa kaynaklı yapımcı şirketler tarafından hazırlanıyor. Bugün televizyonu utanmadan açacak Müslüman kalmadı" dedi.

Medyanın Saadet Partisi'ni yok saydığını ifade eden Erbaş, "Bizi yok farz ediyorlar. Medya yoluyla bizi yok sayıyorlar. Televizyona çıkmak için bu yaştan sonra dizi mi çevirelim?" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sp Gik Üyesi Fethullah Erbaş Salihli'de Konferansa Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement