Sp ve BBP İttifakı Eskişehir'de Sevgi Yürüyüşü Yaptı - Son Dakika
Yerel

Sp ve BBP İttifakı Eskişehir'de Sevgi Yürüyüşü Yaptı

Sp ve BBP İttifakı Eskişehir\'de Sevgi Yürüyüşü Yaptı

Eskişehir’de Büyük Birlik Partisi (BBP) ve Saadet Partisi (SP) mensupları, "Sevgi Yürüyüşü" düzenledi.

06.06.2015 17:44

Eskişehir'de Büyük Birlik Partisi (BBP) ve Saadet Partisi (SP) mensupları, "Sevgi Yürüyüşü" düzenledi. İki partinin üyeleri Odunpazarında bulunan Kurşunlu külliyesi önünde bir araya gelerek, Hamamyolunda bulunan parti binası önüne yürüdü.

Yürüyüşte Milli İttifakın Eskişehir milletvekili adayları da yer aldı. Hamamyolunu tamamen yürüyerek vatandaşlara gül veren milletvekili adayları meşaleler eşliğinde yürüdü. Milli İttifak üyeleri Hamamyolunda CHP üyeleri ile karşılaştı. CHP üyelerine de gül veren Milli İttifak üyeleri, daha sonra parti binası önüne geldiler. Milletvekili adayları burada sırasıyla konuşmalar yaptı.

Saadet Partisi Eskişehir Milletvekili Adayı Fesih Bingöl, seçim süreci boyunca verdikleri rahatsızlıktan dolayı Eskişehir'den özür dilediklerini söyledi. Bingöl, "78 milyon insanın bir arada kardeşçe yaşamalarını istiyoruz. Bunu Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisinin kurduğu Milli İttifak sağlayacaktır" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sp ve BBP İttifakı Eskişehir'de Sevgi Yürüyüşü Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement