Susurluk, Milletvekili Uğur'dan Destek Bekliyor - Son Dakika
Yerel

Susurluk, Milletvekili Uğur'dan Destek Bekliyor

Susurluk, Milletvekili Uğur\'dan Destek Bekliyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Edip Uğur, AK Parti Balıkesir il teşkilatında ilçe başkanlarıyla görüştü.

22.05.2012 18:35

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Edip Uğur, AK Parti Balıkesir il teşkilatında ilçe başkanlarıyla görüştü.

Milletvekili Uğur, Susurluk AK Parti İlçe Başkanı İsmail Güneş, CHP İlçe Başkanı Adil Semizel, Saadet Partisi İlçe Başkanı Murat Savut, MHP İlçe Temsilcisi Ömer Öztürkşeker ile bazı sivil toplum kuruluşları ve oda başkanlarıyla görüştü. Susurluk'un meselelerini dile getiren AK Parti Susurluk İlçe Başkanı İsmail Güneş, Susurluk şeker fabrikasının bu sene pancar alım döneminde faaliyete geçirilerek çalıştırılmasını ve Susurluk Meslek Yüksek Okulunun öğrenci ve bölüm sayısının arttırılmasını talep etti.

Susurluk Devlet Hastanesi ve TOKİ konutlarının yapımı için de yer tahsisinin bir an önce yapılması gerektiğini ifade eden Güneş, "İlçemiz Karşıyaka Mahallesinde Orman Bölge Müdürlüğü'nün Susurluk Belediyesine geçmiş yıllarda tahsis ettiği mezarlık yerinin tahsisinin Susurluk Anadolu Lisesi adına yapılmasını talep ediyoruz" dedi.

AK Parti Genel Başkan yardımcısı Edip Uğur, kendisine iletilen talepler üzerinde gerekli hassasiyeti göstereceğini belirterek, Susurluk'a yapılacak her türlü hizmetler için Susurluk halkının yanında olduğunu söyledi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Susurluk, Milletvekili Uğur'dan Destek Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement