Taraftar Derneği'nden Derbi Mesajı - Son Dakika
Yerel

Taraftar Derneği'nden Derbi Mesajı

Taraftar Derneği\'nden Derbi Mesajı

Çanakkale Galatasaray Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Av.

11.05.2012 17:26

Çanakkale Galatasaray Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Av. İlhan Çakar, Fenerbahçe-Galatasaray maçında takımlarına inançlarının tam olduğunu söyledi.

Fenerbahçe ve Galatasaray arasında yarın (cumartesi) oynanacak ve 2011-2012 Lig Şampiyonu'nun belirleneceği karşılaşmanın en önemli gündem maddesi olduğunu belirten İlhan Çakar," 12 Mayıs 2012 tarihinde oynanacak olan Fenerbahçe-Galatasaray derbisi Spor Final karşılaşması, bu hafta ülkemizin en önemli gündemini oluşturmaktadır. Bilindiği zere 3 Temmuz 2011 tarihinden bu yana Türkiye'de futbola olan ilgi minimum seviyelere düşmüş olup bu atmosferde oynanacak olan Fenerbahçe-Galatasaray derbisi futbolumuza ivme kazandırarak marka değerini yükseltmesi için büyük bir şanstır.

Hepimizin bildiği gibi Galatasaray Spor-Toto Süper Ligi'ni birinci olarak en yakın rakibinin 9 puan önünde tamamlayarak büyük bir başarıya imza atmıştır. Bu yıl uygulanan Süper Final Play-Off müsabakalarındaki final maçına Fenerbahçe'nin 1 puan önünde başlamasının avantajı ile Saraçoğlu Stadyumu'na gidecektir. Derneğimiz olarak Galatasaray yönetimine, özellikle teknik direktörümüz Fatih Terim'e ve tüm futbolcularımıza final müsabakasında tüm kalbimizle destek olduğunu belirtir, Galatasaray'a destek veren tüm taraftarlarımıza ve derken üyelerimize sonsuz teşekkür ve saygılarımızı sunarız" dedi.

(MŞ)

11.05.2012 17: 05: 27

TSI

NNNN - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Taraftar Derneği'nden Derbi Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement