Tarsus Belediyesi tarafından bu yıl 16.'sı düzenlenen "Kurumlar Arası Futbol Turnuvası" başladı.
Belediye tesislerinde bulunan çim sahada düzenlenen turnuvanın açılış Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz yaptı.
Turnuva müsabakalarının hafta içi yapılacağını belirten Kocamaz, maçların centilmence geçmesini temenni ettiklerini, sporun dostluk ve kardeşlik olduğunu söyledi.
Sporun çağımızda en önemli iletişim ve tanıtım araçlarından biri olduğunu, bunu da Tarsuslular'ın böyle turnuvalarla doya doya yaşadıklarını belirten Kocamaz, "Tarsus Belediyesi olarak gerek sportif, gerekse kültürel etkinlikleri artırarak devam ediyoruz. Amacımız, her kesim insanlarımızın spor ve kültürel etkinlikle bir araya getirip barış, huzur içerisinde yaşamasını sağlamaktır" dedi.
28 kurum takımının katıldığı turnuva, 4 grup halinde lig usulü oynanıyor. 4 grupta 2 takımın bir üst tura çıkacağı turnuvada, maçları TFF Mersin il hakem Kurulu tarafından görevlendirilen futbol hakemleri yönetiyor.
Turnuvanın ilk maçında Devlet Hastanesi, Servis Araçları Odası'nı 6-1 yendi. Günün diğer maçlarında ise Kurtuluş İlköğretim Okulu, TAŞTİ'yi 4-2, Belediye, Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'ni 3-2 yendi.
- MERSİN
Son Dakika › Yerel › Tarsus'ta 16. 'Kurumlararası Futbol Turnuvası' Başladı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.