
Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bilal Dağdağan tarafından, "Sahur Özel Programı" düzenlendi.
Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bilal Dağdağan, gazetecilere yaptığı açıklamada, siyasi görüş ayrımı yapmadan Tatvan'da dostça ve kardeşçe bir ortam kurup, güzel bir sahur programı düzenlediklerini, amaçlarının toplumsal barışa katkı sunmak olduğunu söyledi.
Programa katılan AK Parti Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz ise, birlik ve beraberlik içinde olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.
Demiröz, "Hiçbir zaman için ayrılıkçı kimlik kullanmadık. Hiç kimsenin kimseye üstünlüğü yoktur. Birlik ve beraberliğimizi ilelebet sürdürmeyi her zaman hedef kıldık. İnşallah bu mübarek ayda, bu birliktelik bölgeye örnek olur" dedi.
AK Parti Bitlis Milletvekili Vahit Kiler de, yaklaşık 9 gündür Bitlis ve ilçelerinde olduklarını, her gün farklı bir ilçede toplu iftar yaptıklarını kaydetti.
Kiler, şöyle konuştu:
"Ramazanın bereketini ve bolluğunu, zengini ve fakiriyle paylaştık. Burada her düşüncede, her fikirde insanlar var ve sahur sofrasındayız. Bu birliği ve beraberliği eğer ki biz yaşatabiliyorsak, demek ki her bölgede bu birliği yaşatabiliriz, bu kardeşliği devam ettirebiliriz. İnşallah buradaki birliğimiz ve kardeşliğimiz bütün Türkiye'ye örnek olur."
Tatvan Kaymakamı Süleyman Yılmaz ise, yaklaşık 2 yıldır Tatvan'da olduğunu ve ilçede güzel 2 yıl geçirdiğini söyledi.
Yılmaz, "Burada güzel bir 2 yıl geçirdim. Belki üzülerek geldim ama inanın zorlanarak gidiyorum. Duygusal olmayı sevmem ama beni her zaman bir Tatvanlı hemşehriniz olarak değerlendirmenizi arzu ederim. Gideceğim yerde de İnşallah, sizi ve Tatvan'ı sizden daha iyi anlatacağımdan emin olun. Allah'tan, bu bölgenin gerçek anlamda kalkınmasını, birlik ve beraberliğimizin gelişmesi istiyorum. En güzel insan, bölgesine hizmeti en güzel yapan insandır" dedi.
Van Gölü'nün Tatvan sahilindeki İşletme Parkı'nda düzenlenen programa AK Parti Bitlis Milletvekilleri Demiröz ile Kiler, Kaymakam Yılmaz, Bitlis Belediye Başkanı Fehmi Alaydın, Tatvan Belediye Başkanı Abdullah Ok, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, işadamları, esnaf ve vatandaşlar katıldı.
Muhabir: Servet Taşdemir
Yayıncı: Berin Arslan Çetin - BİTLİS
Son Dakika › Yerel › Tatvan'da 'Sahur Özel Programı' Düzenlendi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.