Tavşanlı AK Parti'de Kongre Heyecanı - Son Dakika
Yerel

Tavşanlı AK Parti'de Kongre Heyecanı

Tavşanlı AK Parti\'de Kongre Heyecanı

AK Parti Tavşanlı İlçe Teşkilatının 4.Olağan Kongresinde seçime tek listeyle giren Mehmet Demir başkan seçildi.

06.02.2012 12:31

AK Parti Tavşanlı İlçe Teşkilatının 4. Olağan Kongresinde seçime tek listeyle giren Mehmet Demir başkan seçildi. Tavşanlı Belediyesi Kültür Sarayında yapılan kongreye AK Parti Kütahya Milletvekilleri Vural Kavuncu, İdris Bal, Hasan Fehmi Kinay ve Soner Aksoy ile 22. ve 23. Dönem Adana Milletvekili Vahit Kirişçi, AK Parti İl Başkanı Mustafa Yenipazar, belediye başkanları, İl Genel Meclisi Başkanı Seyit Ömer Durmuş, İl Genel Meclisi üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.

AK Parti Eski İlçe Başkanı Nejat Tülek, İl Başkanı Mustafa Yenipazar, milletvekilleri

Vural Kavuncu, İdris Bal, Hasan Fehmi Kinay, Soner Aksoy ve Vahit Kirişçi'nin konuşma yaptığı kongrede Tavşanlı Kadın Kolları Teşkilatı üyeleri tarafından, partililere diktikleri ağaçları temsil eden sertifika takdim edildi.

Yapılan seçimlerin ardından Mehmet Demir ilçe başkanlığına, 30 partili de yönetim kurulu asil üyeliklerine seçildi.

Seçimin ardından kongreyi değerlendiren Mehmet Demir, "AK Parti'nin hizmetinde çalışmak için bu göreve aday olduk. Adaylık sürecimiz çok olumlu ve ılımlı geçti. Bu konuda da genel bir mutabakat sağlandığına inanıyorum. Kongremizi bir düğün ve bayram havasında gerçekleştirdik. Katılım oldukça yüksekti.

Adaylığımız tescillendi. Durmak yok, yola devam.Tavşanlılı vatandaşlarımızın gönüllerinin ferah olmasını istiyorum.

Bu işleri Tavşanlı'da yapacak insanlar olduğunu, bu konuda çalışmalarımızın devam edeceğini, yeni nesil bir AK Parti'nin Tavşanlı'ya geldiğini söyleyebilirim" diye konuştu.

YENİ BAŞKAN YENİ LİSTE

AK Parti Tavşanlı İlçe Teşkilatı 4. olağan kongresini gerçekleştirdi. Kongrede seçime tek liste ile giren Mehmet Demir, başkan seçildi.

Yoğun katılımın olduğu kongrede, Demir'in başkanlığında ki 30 kişilik yeni yönetim kurulu da belirlendi.

06.02.2012 12: 11 TSİ

NNNN - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tavşanlı AK Parti'de Kongre Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement