Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi - Son Dakika
Yerel

Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi

Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol 1.Ligi'nde mücadele eden Kırklareli Engelliler Takımı, 8 maçta, 8 galibiyet alarak namağlup liderliğini sürdürdü.

09.01.2012 14:00

Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi'nde mücadele eden Kırklareli Engelliler Takımı, 8 maçta, 8 galibiyet alarak namağlup liderliğini sürdürdü.

Kırklareli Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Erol Gökçe, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu hafta Adana deplasmanında karşılaştıkları Adana Martı Engelliler Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nı 72-56 yendiklerini söyledi.

Sezon başından bu yana ligdeki güçlü takımları bir bir yenerek zirveyi kaptırmadıklarını ifade eden Gökçe, önümüzdeki hafta Kırklareli'de ligin bir diğer güzlü takımı Bornova Barışgücü'nü konuk edeceklerini belirtti.

Lig sonuna kadar galibiyetlerini sürdürmeye kararlı olduklarını bildiren Gökçe, "Biz inandık ve azimle ligimizde mücadele ediyoruz. Hedefimiz Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'ne çıkmak. İnançlıyız, elimizden geldiğince en iyisini yapacağız. Destek veren herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Gökçe, ligin ilk yarısının bitmesine 3 maç kaldığını bildirdi.

- KIRKLARELİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement