Tersaneciler Liman İçin Toplandı - Son Dakika
Yerel

Tersaneciler Liman İçin Toplandı

Tersaneciler Liman İçin Toplandı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesindeki tersaneler bölgesindeki havuzun liman olarak kullanılması için başlatılan çalışmalar kapsamında tersane sahipleri Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Yaşar Tetiker başkanlığında bir araya geldi.

28.05.2014 18:34

Zonguldak'ın Ereğli ilçesindeki tersaneler bölgesindeki havuzun liman olarak kullanılması için başlatılan çalışmalar kapsamında tersane sahipleri Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Yaşar Tetiker başkanlığında bir araya geldi.

Kdz. Ereğli TSO binasında toplanan tersane sahipleri oluşturulacak limanın işletmeciliği ve kurulacak şirketle ilgili çalışmaları değerlendirdi. Toplantıya Kdz. Ereğli TSO Başkanı Yaşar Tetiker, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Çivici, tersane sahipleri Hakan Şen, Mehmet Arif Madenci, Ali Ustaoğlu ile Avukat Levent Dinçer katıldı. Toplantıda tersane sahipleri ve TSO yöneticilerinin limanın işletmesi ve şirketin kurulması ile ilgili konularda prensipte anlaştığı öğrenilirken, kurulacak olan şirket tüzüğünün hazırlanması için 4 Haziran Çarşamba günü yeniden bir araya gelecekleri ifade edildi.

Kdz. Ereğli TSO Başkanı Yaşar Tetiker, Ereğli OSB'de sanayi kuruluşları ile Bolu, Düzce ve Karabük gibi illerin liman ihtiyacının karşılanması için tersaneler bölgesindeki havuzun liman işletmesi olarak kullanılması için Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'na müracaatta bulunmuş ve bu talep bakanlık tarafından olumlu karşılanmıştı - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tersaneciler Liman İçin Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement