Trabzonspor Galibiyet Almaya Devam Ediyor - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Trabzonspor Galibiyet Almaya Devam Ediyor

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Trabzonspor Galibiyet Almaya Devam Ediyor
 Güncelleme: 

Ligde Gençlerbirliği'ni 4-1 yenen Trabzonspor, bu sezon Spor Toto Süper Lig ve UEFA Avrupa Liginde olmak üzere ilk kez 4 maç üst üste kazandı.

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Gençlerbirliği'ni 4-1 yenen Trabzonspor, resmi maçlardaki galibiyet serisini sürdürdü.

Teknik direktör Vahid Halilhodzic'in sözleşmesinin feshedilmesinin ardından yardımcı antrenör Jacques Bonnavay yönetiminde ligde Torku Konyaspor'u 3-2, yeni teknik direktörü Ersun Yanal ile deplasmanda Galatasaray'ı 3-0, Metalist Kharkiv'i ise sahasında  3-1 mağlup eden bordo-mavililer, Gençlerbirliği'ni de yenerek, bu sezon ilk kez 4 resmi maçtan galibiyetle ayrılma başarısı gösterdi.

Yeni teknik direktörüyle 2'si lig 1'i Avrupa kupasında 3 maçını da kazanan Karadeniz ekibi, ligde puanını 18'e yükselterek, zirve yarışını sürdürdü.

-Cardozo 8'inci gole ulaştı

Trabzonspor'un sezon başında Portekiz'in Benfica Kulübü'nden kadrosuna dahil ettiği Oscar Cardozo, attığı 3 gol ile ligdeki gol sayısını 8'e yükseltti.

Hat-trick yapan Paraguaylı oyuncu, 9 golü bulunan Akhisar Belediyesporlu Gekas'ın ardından gol krallığı yarışında ikinci sıraya yükseldi.

-Yanal tezahüratları

Karşılaşmada 4'üncü golün ardından bordo-mavili taraftarlar, Ersun Yanal'a tezahüratla sevgi gösterisinde bulundu.

Yanal, yedek kulübesinden sevgi gösterilerine el sallayarak karşılık verdi.

Karşılaşmanın bitiminin ardından bordo-mavili futbolcular, tribünlere giderek galibiyet sevincini taraftarlarıyla paylaştı. - Trabzon

Kaynak: AA