Tümşad'tan Hdp ve PKK'ya Ağır Eleştiri - Son Dakika
Yerel

Tümşad'tan Hdp ve PKK'ya Ağır Eleştiri

Tümşad\'tan Hdp ve PKK\'ya Ağır Eleştiri

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği (TÜMŞAD) Adıyaman Şube Başkanı Hacı Erdengi, yaşanan terör olaylarının sorumlusunun HDP olduğunun altını çizdi.

04.08.2015 17:47

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği (TÜMŞAD) Adıyaman Şube Başkanı Hacı Erdengi, yaşanan terör olaylarının sorumlusunun HDP olduğunun altını çizdi.

TÜMŞAD Başkanı Hacı Erdengi, 7 Haziran seçimleri öncesinde barış dilini kullanan HDP'nin halkı aldattığını vurgulayarak, HDP'nin barajı aştıktan sonra terör olaylarının yeniden hortladığını söyledi.

Hacı Erdengi terör olaylarıyla ilgili yaptığı açıklamada, "HDP kendisini barış güvercini gibi göstererek, seçimden sonra terör olaylarının artmasına sebep oldu. Yıllardan beri şehit gelmiyordu ama barajı aştıktan sonra azdılar. Arkalarına güç aldılar, bunu fırsata çevirdiler.

Seçim öncesinde ağızlarından barış kelimesi çıkıyordu. Konuşmaları barış yanlısıydı ama milleti aldattılar. Millet iyi olacağını düşünerek, barış olur düşüncesiyle oy verdiler. Seçimden önce söylediklerinin şuan tam tersini yaptılar. Adıyaman'da en son 1985 yılında yanı tam 30 yıl önce şehit olayı olmuş. Adıyaman'da olay olmaz iken Adıyaman'dan şehit gönderdik. Adıyaman Güneydoğu ve Türkiye'nin en güvenilir, en sakin iliyken, terörle anılır oldu.

Barışçıl olduklarını söyleyerek oy isteyenler nedeniyle seçimden sonra güzel Adıyamanımızı terör olaylarıyla ile anılır oldu.

Son günlerde her yerden şehit haberleri geliyor. Mademki bunlar barıştan yana ise, Adıyaman'a şehit geldiğinde neden hiçbir HDP'li bu şehit törenlerine gelmiyor. İlk kurşunu PKK sıktı. Evde uyuyan polise kurşun sıkarsan, ailesiyle giden komutana kurşun sıkarsan, kaza var diye ihbar vererek polise kurşun sıkılıyorsa bunun cevabının misli ile verilmesi gerekiyor.

Toplumun kesinlikle bunların karşısında durması lazım. Seçimde bunlara gerekli dersin verilmesi lazım. Seçimde HDP'nin barajın altında kaybolup gitmesi lazım. Devlet hiçbir zaman terör bitene kadar operasyonlara devam etmelidir. Bir şehit haberi geldiğinde tüm şehit aileleri aynı acıyı yaşıyorlar. Biz gerekirse Genelkurmay Başkanlığı'na dilekçe yazar teröre karşı mücadele ederiz. Yarım kalmış işimizi bitiririz" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tümşad'tan Hdp ve PKK'ya Ağır Eleştiri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement