TÜMSİAD'tan Vali Altıparmak'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

TÜMSİAD'tan Vali Altıparmak'a Ziyaret

TÜMSİAD\'tan Vali Altıparmak\'a Ziyaret

TÜMSİAD Erzurum Şube Başkanı Cafer Burucu ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Ahmet Altıparmak'ı ziyaret etti.

05.09.2013 08:34  Güncelleme: 08:39

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Erzurum Şube Başkanı Cafer Bburucu ve yönetim kurulu üyeleri Vali Ahmet Altıparmak'ı ziyaret etti.

Geçtiğimiz yıl Türkiye İş Kurumu ile ortaklaşa düzenledikleri Erzurum İstihdam Fuarı hakkında Vali Altıparmak'a bilgi veren TÜMSİAD Erzurum Şube Başkanı Cafer Burucu, bu yıl aynı organizasyonu daha geniş bir katılımla düzenlemek istediklerini bildirdi.

TÜMSİAD Erzurum Şubesi'nin Başkan Yardımcıları Erhan Dudu, Gürkan Levent Çelebi, Hakan Ak, AR-GE Komisyonu Başkanı Mekki Mutioğlu ile Basın, Medya ve Tanıtım Komisyonu Başkanı Cengiz Tosun'un da katıldığı ziyarette Vali Altıparmak, organizasyona her türlü desteği vereceğini söyledi.

TÜMSİAD ve İŞKUR işbirliği ile Erzurum Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Atatürk ve Erzurum Teknik Üniversitelerinin desteğiyle Ekim ayı sonunda düzenlenmesi planlanan "2. ERİST İstihdam Fuarı" bölgesel bir yapıya kavuşacak. Erzurum, Erzincan, Ağrı, Kars ve Bayburt'tan da katılım sağlayacaklarını belirten TÜMSİAD Erzurum Şube Başkanı Cafer Burucu, amaçlarının sektörlere kalifiye eleman, iş arayan gençlere de ufuk oluşturmak olduğunu dile getirdi. Burucu, geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da fuarın istenilen seviyede yapılabilmesi için diğer Sivil Toplum Kuruluşlarından da destek isteyeceklerini belirterek, Vali Ahmet Altıparmak'a gösterdiği yakın ilgi ve desteklerinden dolayı da teşekkür etti.

8ERZ-AA-Y) - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel TÜMSİAD'tan Vali Altıparmak'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement