Turan Cuma Pazarında Aşure Dağıttı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Turan Cuma Pazarında Aşure Dağıttı

Turan Cuma Pazarında Aşure Dağıttı
30.10.2015 18:54

AK Parti Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan cuma namazı sonrasında İsmetpaşa Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan cuma namazı sonrasında İsmetpaşa Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Vatandaşlarla uzun süre sohbet eden Turan, pazar günü gerçekleşecek seçimlerde AK Parti'ye destek istedi. Turan, "?1 Kasım?'da milletimizin tercihi başımızın tacı. Sandıktan ne sonuç çıkarsa çıksın hizmetimizi sürdüreceğiz. İstikrar, güçlü hükümet iddiamız her zaman sürecek. Türkiye'nin güçlü iktidara en çok ihtiyacı olduğu bir dönemden geçiyoruz" dedi.

Ardından cuma pazarında pazar esnafını ziyaret eden Turan, AK Parti İl Başkanlığının organize ettiği aşure dağıtımına katıldı. Aşure kazanının başına geçen Turan, vatandaşa aşureyi kendi eliyle dağıttı. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Turan Cuma Pazarında Aşure Dağıttı - Son Dakika


Advertisement