Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Şehit ve Gazi Ailelerini İftarda Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Şehit ve Gazi Ailelerini İftarda Ağırladı

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Şehit ve Gazi Ailelerini İftarda Ağırladı

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, şehit aileleri ve gaziler ile iftar programında bir araya geldi. Tutulan oruçların kabul olmasını dileyen ve konuklarının Ramazan Bayramı’nı kutlayan Başkan Akın, “Kendi aramızda olduğumuz sürece siyaset yapmadık, yapmayacağız çünkü sizler, bizler için çok kutsalsınız” dedi.

10.04.2023 17:17  Güncelleme: 17:22

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, şehit aileleri ve gaziler ile iftar programında bir araya geldi. Tutulan oruçların kabul olmasını dileyen ve konuklarının Ramazan Bayramı'nı kutlayan Başkan Akın, "Kendi aramızda olduğumuz sürece siyaset yapmadık, yapmayacağız çünkü sizler, bizler için çok kutsalsınız" dedi.

Turgutlu Belediyesi tarafından şehit aileleri, gaziler ve aileleri onuruna iftar programı düzenlendi. Orta Park kafeteryadaki iftar programında Başkan Akın, şehit aileleri, gaziler ve ailelerini iftar sofrasında ağırladı. Konukları kapıda karşılayan Başkan Akın, iftar yemeği öncesinde konuklarla sohbet etti. İftar programının sonunda Akın, Başkan Yardımcıları Fırat Honaz ve Mithat Erden şehit aileleri ve gazilere "Vatan Size Minnettar" yazılı plaket takdim etti.

Programda söz alan Akın, şunları kaydetti:

"Malum siyasi bir sürece girdik bu yüzden buraya mikrofon koymadık. Kendi aramızda olduğumuz sürece siyaset yapmadık, yapmayacağız. Çünkü sizler, bizler için çok kutsalsınız. Burada evlatlarını toprağa verdiğimiz ailelerimiz, gazilerimiz ve bu vatanı kurarken atalarımızla beraber savaşan ağabeylerimiz var onun için burası siyaset yapma yeri değil diye bu konuşmayı yaptık. Öncelikle bu ayda tuttuğumuz oruçların kabul olmasını diliyorum. Önümüzde Ramazan Bayramı'mız var bu vesileyle bayramımızın mübarek olmasını diliyorum. Geldiğiniz için, katıldığınız için ve bizlere destek verdiğiniz için çok mutluyum."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Şehit ve Gazi Ailelerini İftarda Ağırladı - Son Dakika


Advertisement