Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluşunun 167. Yıl Dönümü - Son Dakika
Yerel

Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluşunun 167. Yıl Dönümü

Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, emniyet hizmetlerinin etkin, hızlı ve başarılı biçimde yürütülebilmesinin, her şeyden önce halk-polis arasındaki iletişimin geliştirilmesiyle olacağını bildirdi.

09.04.2012 18:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, emniyet hizmetlerinin etkin, hızlı ve başarılı biçimde yürütülebilmesinin, her şeyden önce halk-polis arasındaki iletişimin geliştirilmesiyle olacağını bildirdi.

Çiftçi, yaptığı yazılı açıklamada, ülkenin geleceği bakımından çok önemli olan istikrarın demokratik ve hukuki kurallar içinde sağlanması ve özgür ortamın sürdürülmesini temin etme konusunda polisin vazgeçilmez bir unsur olduğunu belirtti.

Demokrasinin yaşamasının ancak toplumda huzur ve güvenliğin sağlanmasıyla mümkün olabileceğine dikkati çeken Çiftçi, şunları kaydetti:

"Türk Polisi, halkımızın güvenini kazanmış, görevini yaparken yurttaşlarımızdan her zaman destek görmüştür. Emniyet hizmetlerinin etkin, hızlı ve başarılı biçimde yürütülebilmesi her şeyden önce halk-polis arasındaki iletişimin geliştirilmesiyle olacaktır. Gelişmiş teknoloji ve iletişim unsurlarını kullanarak vatandaşlarımıza sevgi, adalet, sabır, hoşgörü ve nezaket çerçevesinde sunulan asayiş ve emniyet hizmetlerinde kazanılan başarı, ülkemizi huzura ve mutluluğa kavuşturacaktır. Emniyet Teşkilatımızın tamamı bunun bilincinde olarak çalışmalarını sürdürmektedir.

Gücünü halktan ve kanunlardan alan polisimiz, görevini her zaman fedakarca yapmakta, gerektiğinde canını hiçe sayarak ulvi görevlerini yerine getirmekte, bunun sonucunda toplumumuzun güvenini ve takdirini kazanmayı sürdürmektedir. Kendilerine duyulan bu güveni devam ettirmek tüm Polis Teşkilatımızın öncelikli görevidir. Bunun yanında milletimizin fedakarca çalışan emniyet mensuplarımıza gösterdiği sevgi ve desteğin artarak devam edeceğine olan inancımız da tamdır. Polis Haftamızı bu duygu ve düşüncelerle kutlarken, görevleri başında şahadete erişen polislerimizi rahmetle anıyor, tüm polislerimize ve değerli ailelerine selam, saygı ve başarı dileklerimi iletiyorum."

- KÜTAHYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluşunun 167. Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement