U12 Cup'ta Mücadele Edecek Bornova Karması, Bornova Belediye Başkanı İduğ'u Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

U12 Cup'ta Mücadele Edecek Bornova Karması, Bornova Belediye Başkanı İduğ'u Ziyaret Etti

Altınordu Futbol Kulübü’nün “Dünya İzmir’de Buluşuyor” sloganıyla düzenlediği U12 CUP’ta mücadele edecek Bornova Karması, bugün başlayacak organizasyon öncesi Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ’u ziyaret etti. Takıma başlarılar dileyen Başkan İduğ, “Bu sizin kendinizi göstermeniz için önemli bir fırsat ama unutmayın ki kazanmaktan ziyade önemli olan buraya katılmak ve centilmence mücadele etmek” dedi.

07.04.2023 12:00  Güncelleme: 12:05

Altınordu Futbol Kulübü'nün "Dünya İzmir'de Buluşuyor" sloganıyla düzenlediği U12 CUP'ta mücadele edecek Bornova Karması, bugün başlayacak organizasyon öncesi Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ'u ziyaret etti. Takıma başarılar dileyen Başkan İduğ, "Bu sizin kendinizi göstermeniz için önemli bir fırsat ama unutmayın ki kazanmaktan ziyade önemli olan buraya katılmak ve centilmence mücadele etmek" dedi.

Bornova Belediyespor Kulübü'nün organizasyonuyla Bornova'daki 10 amatör kulübün sporcularından kurulu Bornova Karması; Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor'un yanı sıra Bayern Münih, Athletic Bilbao, Juventus, PSG, Ajax, Porto gibi kulüplerle birlikte boy göstereceği turnuva öncesi Başkan İduğ'u ziyaret etti. Kadir Yaşar, Serkan Çataldirek ve Sezgin Çayırlı'dan oluşan teknik kadroya emanet edilen minik sporculara nasihatlerde bulunan İduğ, kendi çocukluk yıllarından örnekler verdi. Sokak aralarında taşlardan kale yaparak futbol oynadıklarını aktaran İduğ, şunları söyledi:

"Sizler bizlere göre çok şanslısınız. Çünkü tesis anlamında çok iyi imkanlara sahipsiniz. Çim sahalarda futbol oynuyorsunuz. Biz de Bornova Belediyesi olarak tüm imkanlarımızla yanınızdayız. Altyapı anlamında tüm dünyanın gözü bu organizasyonda olacak. Bu kendinizi göstermeniz için büyük bir fırsat. Bu fırsatı değerlendirin. Hepinize başarılar diliyorum ama unutmayın ki; kazanmaktan ziyade böylesi bir turnuvaya katılmak ve centilmence mücadele etmek önemli."

Bornova Karması, Selçuk İsmet Orhunbilge Tesisleri'nde 22 ülkeden 72 takımın mücadele edeceği turnuvada; İzmir Büyükşehir Belediyesi Karması ve İzmir Şampiyonu Urlaspor birlikte profesyonel kulüplerin altyapı takımlarıyla aynı arenada olacak.

U12 Cup\'ta Mücadele Edecek Bornova Karması, Bornova Belediye Başkanı İduğ\'u Ziyaret Etti
Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel U12 Cup'ta Mücadele Edecek Bornova Karması, Bornova Belediye Başkanı İduğ'u Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement