Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı: İletişimde olumsuzluk yok - Son Dakika
Yerel

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı: İletişimde olumsuzluk yok

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı: İletişimde olumsuzluk yok

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, Marmara Denizi Gemlik Körfezi'nde meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki deprem sonrası iletişimde herhangi bir olumsuzluk olmadığını belirtti. Sayan, mobil ses trafiğinde yüzde 300'ü geçen bir artış olduğunu ve bu artışın devam ettiğini söyledi.

04.12.2023 11:32  Güncelleme: 11:38

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, Marmara Denizi Gemlik Körfezi'nde meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki deprem sonrası "Genel olarak iletişimi etkileyen olumsuzluk yok. Mobil ses trafiklerimizde normal zamana göre yüzde 300'ü geçen bir artış görüyoruz ve bu artış devam ediyor" açıklamasında bulundu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, Marmara Denizi Gemlik Körfezi'nde meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki deprem sonrası sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Sayan, SMS kullanmanın önemine dikkati çekerek, "Genel olarak iletişimi etkileyen olumsuzluk yok. Mobil ses trafiklerimizde normal zamana göre yüzde 300'ü geçen bir artış görüyoruz ve bu artış devam ediyor. İletişimin sağlıklı sürdürülebilmesi için bu tür yoğunluk olan dönemlerde internet tabanlı arama yapmamız ve SMS kullanmamız oldukça önemli" ifadelerine yer verdi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı: İletişimde olumsuzluk yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement