Ünüvar: "Kardeşlik Duygularımız Yok Olmasın" - Son Dakika
Yerel

Ünüvar: "Kardeşlik Duygularımız Yok Olmasın"

Ünüvar: "Kardeşlik Duygularımız Yok Olmasın"

AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, bölücü terör örgütü PKK'nın bazı ülkelerin taşeronluğunu yaptığını belirterek, "Toprağımızı toprak, bayrağımızı bayrak bilenlerin sosyal ve ekonomik imkanlarını artırmak için çalışıyoruz" dedi.

09.08.2012 18:48

AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, bölücü terör örgütü PKK'nın bazı ülkelerin taşeronluğunu yaptığını belirterek, "Toprağımızı toprak, bayrağımızı bayrak bilenlerin sosyal ve ekonomik imkanlarını artırmak için çalışıyoruz" dedi.

Ünüvar, Kozan'da yayın yapan yerel bir radyoya konuk olduktan sonra bazı köyleri ziyaret etti. Ünüvar, köylerde vatandaşlarla sohbet edip sorunlarını dinledi. Ülke gündemine de değinen Ünüvar "Vatan hainleri askerimize polisimize kurşun sıkıyor. İçerideki vatan hainleri birliğimizi dirliğimize bomba atıyorlar, mayın patlatıyorlar maalesef yüreğimiz yanıyor. Terör bu ülkenin yaklaşık 27 yıldır en önemli problemlerinden biri devletimiz de elinden gelen gayreti gösteriyor. Bir yandan güvenlik güçlerimiz tedbirlerini artırırken bir yandan da sosyal ve ekonomik yönden tedbirlerle teröre bulaşmamış bu vatanda bayrağı bayrak, toprağı toprak gören vatandaşlarımızın da imkanlarını artırıyoruz. PKK bir takım ülkelerin taşeronluğunu yapıyor. Yanı başımızda bir ateş var yanı başımızda bir zalim kendi vatandaşlarının üzerine tankını, tüfeğini acımasızca gönderiyor onun evini barkını yıkıyor, çolunu çocuğunu katlediyor" diye konuştu.

Milletvekili Ünüvar Türkiye'nin yanı başında olan biten hadiselere sessiz kalmasının mümkün olmadığını ifade ederek, şöyle devam etti:

"Yaklaşık 50 bin kişi Türkiye'ye sığındı bunların içerisinde milletvekilleri ve önemli bürokratları da var. Yanı başınızdaki bir komşunuzda yangın çıktı, hırsız girdi sizin kapınızı çalsa size sığınsa kapınızı kapatıp git der misiniz. Bu bizim ne insanlığımıza ne de devletimize yakışmaz şu anda Suriye'de de aynen böyle olmakta. Orada terör kampı oluşturulmak isteniyor elimizden gelen her türlü tedbiri alıyoruz. Biz bunlara hükümet olarak müsaade etmeyeceğiz. Bizim devletimiz güçlendikçe daha çok problemlerle uğraşmamız gerekecektir. Güçlendikçe çözmemiz gereken problemlerin sayısı artıyor. Biz hem içerdeki hem de dışarıdaki hainlerle mücadele etmeyi şiar edindik. Allah ülkemize milletimize güç kuvvet versin. Ülkemizde her türlü hainlerin nifak sokucuların, fesatların, şeytanın yolundan giden örgütlerin, ülkelerin şerrinden korunmamız için dua edelim. Dua edelim ki ülkemizin birliği dirliği beraberliği, bütünlüğü bozulmasın. Kardeşlik duygularımız yok olmasın. Her geçen gün bir öncekinden daha iyi bir Poskabasakal, daha iyi bir Kozan, daha iyi bir Adana, daha bir Türkiye daha iyi bir dünya olmasını Allah'tan diliyor ve istiyorum."

Köy muhtarlarının ve köylünün sorunlarını dinleyen Ünüvar yetkililer görüşüp konuları çözeceğini belirtti. Geziye Kozan Belediye Başkanı Kazım Özkan, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Bilgili, İl genel meclis üyesi Hadi Tekdemir, Belediye Meclis üyeleri Ahmet Arık, Ali Yörüger ve Kozan Devlet Hastanesi Müdürü Çağlar Çoban katıldı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ünüvar: 'Kardeşlik Duygularımız Yok Olmasın' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement