Urla İşçi Partisi'nde İki Aday Adayı Daha - Son Dakika
Yerel

Urla İşçi Partisi'nde İki Aday Adayı Daha

Urla İşçi Partisi\'nde İki Aday Adayı Daha

İşçi Partisi Urla ilçe merkezinde düzenlenen bir toplantıyla, İşçi Partisi Urla İlçe Başkanı Hayrettin Akay ve Necmi Gördük, Urla Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusunda bulundular.

12.11.2013 10:05

İşçi Partisi Urla ilçe merkezinde düzenlenen bir toplantıyla, İşçi Partisi Urla İlçe Başkanı Hayrettin Akay ve Necmi Gördük, Urla Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusunda bulundular. Dosyalarını İşçi Partisi İlçe Yöneticisi Suzan Sümer'e sunan Akay ve Gördük, konuşmalarında "10 Kasım yas günü değil, mücadele günüdür" dediler.

Hayrettin Akay, "Ayağa kalkan ve Atatürk'te birleşen milyonları seçeneksiz bırakmayacağız. Atatürk'ün halkçı belediyecilik anlayışını Urla'ya getirmek için aday adaylığımı açıklıyorum" dedi.

Necmi Gördük de konuşmasında, "Halkımız iki yıldır yükselen halk hareketinde iradesini ortaya koymuştur. Yerel yönetimlerden Milli Hükümet'e yürüyüşümüzü başlatıyoruz" dedi.

Toplantıda bulunan İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir il Başkanı Tugay Şen, "Cumhuriyet yıkıcılarının yıkılmakta olduklarını, kendi aralarında kavgaya tutuştuklarını görüyoruz. Aralarındaki çatlağın her geçen gün büyüdüğü gizlenemiyor. Biz CHP ve MHP'ye Atatürk'te birleşme çağrısında bulunduk. Onlar "türban İttifakı'nı tercih ettiler. Urla'yı yönetmeye talip olan aday adaylarımıza başarılar diliyorum" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Urla İşçi Partisi'nde İki Aday Adayı Daha - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement