Uşak Kent Konseyi Güven Tazeledi - Son Dakika
Yerel

Uşak Kent Konseyi Güven Tazeledi

Uşak Kent Konseyi Güven Tazeledi

Uşak Kent Konseyi’nin Genel Kurul Toplantısı bugün yapıldı ve yeniden aday olan Dr. Zafer Aydın güven tazeleyerek tekrar başkan seçildi.

17.06.2014 17:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uşak Kent Konseyi'nin Genel Kurul Toplantısı bugün yapıldı ve yeniden aday olan Dr. Zafer Aydın güven tazeleyerek tekrar başkan seçildi.

Uşak (AKM) Atatürk Kültür Merkezi'nde yapılan toplantıya Uşak Vali Yardımcısı İsmail Gürsoy, Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ, Kent Konseyi Başkanı Zafer Aydın, Başkan Adayları Av. İsmail Vural ve Gazeteci Mustafa Yüce ve Kent Konseyi üyeleri iştirak etti. Divan Kurulu'nun oluşturulmasıyla başlanan toplantıda önce saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Ardından başkanlığa aday olanların konuşmalarına yer verildi. Üç adayda hedef ve görüşlerini belirttikten sonra geçilen oylamada ilk turda yeterli oy sayısı yakalanamadı ve üçün tura geçildi. Bu turda Av. İsmail Vural ve Gazeteci Mustafa Yüce adaylıktan çekildiklerini açıkladılar. Diğer adayların nezaket gösterdiği Dr. Zafer Aydın yeniden Uşak Kent Konseyi başkanlığına seçilerek güven tazelemiş oldu. - UŞAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uşak Kent Konseyi Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement