Vali Ayyıldız, Didim'de İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Vali Ayyıldız, Didim'de İncelemelerde Bulundu

Vali Ayyıldız, Didim\'de İncelemelerde Bulundu

Aydın Valisi Erol Ayyıldız, Aydın'daki görevine başlamasının ardından ilk kez ziyaret ettiği Didim ilçesince incelemelerde bulundu.
Aydın Valisi Erol Ayyıldız, Haftalık İl Daimi Encümen Toplantısına katılmak üzere geldiği Didim'de İlçe...

10.12.2013 16:16

Aydın Valisi Erol Ayyıldız, Aydın'daki görevine başlamasının ardından ilk kez ziyaret ettiği Didim ilçesince incelemelerde bulundu.

Aydın Valisi Erol Ayyıldız, Haftalık İl Daimi Encümen Toplantısına katılmak üzere geldiği Didim'de İlçe Kaymakamlığı ziyaret etti. Didim İl Genel Meclis Üyesi M. Cahit Kaya'nın Haftalık İl Daimi Encümen toplantılarının Aydın'ın doğusu- merkez ve batısı 3 ayrı bölgede olmak üzere çeşitli ilçelerde yapılması önerisi çerçevesinde Haftalık İl Daimi Encümen Toplantısı Didim'de yapıldı. Toplantıya Başkanlık eden Vali Erol Ayyıldız bugün saat 14: 00'de Didim Kaymakamlığını ziyaret etti. Vali Ayyıldız'ı Didim Kaymakamı Ersin Emiroğlu ile birlikte Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı, Akbük Belediye Başkanı M. Erçin Sandalcı, Akyeniköy Belediye Başkanı Yusuf Deveci İlçe Emniyet Müdürü Sinan Ergen, İlçe Jandarma Komutanı Tuncay Akgün, Didim İl Genel Meclis Üyeleri M. Cahit Kaya, Hasan Yavuz ve Abdurrahim Öztürk ile çok sayıda kurum amiri kapıda karşıladı.

Kaymakamlık bahçesinde uzun protokol kuyruğu oluşturularak karşılanan Vali Ayyıldız, amirler ve vatandaşla selamlaştıktan sonra Kaymakamlık makamında kısa bir görüşme yaptı.

"ÜLKELERİNE NASIL ANAYASASI VARSA ŞEHİRLERİNDE YASASI İMAR

Vali Ayyıldız, burada yaptığı kısa konuşmada Didim'in yapılaşma ve coğrafi anlamda 'kaybedilmemiş' bir bölge olduğunu belirterek "Bu nadide yerleri geleceğe taşımamız lazım. Dolayısıyla şehirle ilgili bir şey yaparken dikkat etmeniz lazım. Var olan bu doğal yapıya bizlerinde katkıda bulunarak geleceğe taşımamız gerekiyor. Bu konuda bölge olarak sabıkamız iyi değil. Ülkelerine nasıl anayasası varsa şehirlerinde yasası imar..Herkes dikkat etmeli. Seçilmişler ve atanmışlar hep bir arada güzel bir memleket bırakmalıyız. Bir Kuşadası'na göre Didim daha avantajlı yoğurdu üfleyerek yememiz gerekiyor. Memleketimizi, bu bulunmaz hint kumaşını imar yapılanması ile koruyarak iyi bir sarraf gibi işleyerek gelecek nesillerin hayır dualarını almalıyız" dedi.

"İNSANA HİZMET KAPINIZ VE GÖNLÜNÜZ AÇIK OLSUN"

Vali Ayyıldız konuşmasının devamında kurum amirlerine seslendi. Ayyıldız burada yaptığı konuşmada "Vatandaşı amiriniz gibi karşılayın. İnsana hizmet kapınız ve gönlünüz açık olsun. Vatandaşa hizmette sınır tanımayın. Vatandaş kızabilir, siz kızmayın münasip bir dil ile durumu aktarın. Vatandaşı amiriniz gibi karşılayın" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından CHP'li İl Genel Meclis Üyesi ve İl Daimi Encümeni Mehmet Cahit Kaya'nın önerisi ile bu haftaki toplantıya ev sahipliği yapan Didim'de Aydın İl Özel İdaresi Encümen toplantısı yapılmak üzere Didim Ticaret Odası Meclis Toplantı Salonuna geçildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Ayyıldız, Didim'de İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement