Vali Karaloğlu, 5 Asırlık Kabe Örtüsünü İnceledi - Son Dakika
Yerel

Vali Karaloğlu, 5 Asırlık Kabe Örtüsünü İnceledi

Vali Karaloğlu, 5 Asırlık Kabe Örtüsünü İnceledi

Kent Konseyi (BKK) Başkanı Semih Pala, BKK çalışma ofislerini ziyaret eden Bursa Valisi Münir Karaloğlu’nu yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

28.12.2013 13:44

Kent Konseyi (BKK) Başkanı Semih Pala, BKK çalışma ofislerini ziyaret eden Bursa Valisi Münir Karaloğlu'nu yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, çeşitli programlara katılmak üzere geldiği Atatürk Kongre Kültür Merkezi'nde (Merinos AKKM) BKK ofislerine de uğradı. BKK Başkanı Semih Pala, BKK Genel Sekreter Enes Battal Keskin, BKK Başkan Yardımcısı Lütfi Taşcı ve personel tarafından karşılanan Vali Karaloğlu, yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirildi. Kent Konseyi yapısı hakkında bilgi veren Pala, her gün birçok faaliyete gönüllülük esasıyla imza attıklarını söyledi. Vali Karaloğlu, Şairler ve Yazarlar Çalışma Grubu ve Çekirge Çalışma Grubu'nun programlarına da katılarak, grup üyeleriyle bir müddet sohbet etti. BUSMEK ofislerini de gezen Karaloğlu, daha sonra Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilen 500 yıllık Kabe örtüsünü inceledi. Karaloğlu, tarihi örtü hakkında yetkililerden bilgi aldı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Karaloğlu, 5 Asırlık Kabe Örtüsünü İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement