Vanlı Depremzedeler İçin Moral Konseri - Son Dakika
Yerel

Vanlı Depremzedeler İçin Moral Konseri

Halk müziği sanatçılarından Yusuf Harputlu, Ahlatlı işadamlarının desteğiyle, Van'daki depremzedeler için ücretsiz konser verecek.

31.03.2012 12:24

Halk müziği sanatçılarından Yusuf Harputlu, Ahlatlı işadamlarının desteğiyle, Van'daki depremzedeler için ücretsiz konser verecek.

Van'ın kurtuluş yıldönümüne rastlayan 2 Nisan tarihinde verilecek olan konseri, sanatçının menajeri Murat Gülbahar ve birkaç hayırsever Ahlatlı işadamı organize ediyor.

Van'da yaşanan depremlerin ardından yaşanan sıkıntıları ve acıları bir nebze olsun hafifletmek için depremzedelere yönelik ücretsiz konser düzenlediklerini belirten menajer Murat Gülbahar, Türkiye'nin yetiştirmiş olduğu halk müziği sanatçılarından Yusuf Harputlu'nun bu kez en güzel türkülerini kentteki depremzedeler için söyleyeceğini ifade etti.

Konserin Van'ın kurtuluş yıldönümüne rastlayan 2 Nisan 2012 tarihinde gerçekleşeceğini dile getiren Gülbahar, şöyle konuştu:

"Böyle bir organizasyon yapmaktan son derece mutluyuz. Ben de bu yörenin bağrından kopmuş biriyim. Van ve Erciş'te yaşanan büyük depremler bizi de çok üzdü. Bizler de Van için bir moral konseri vermeye karar verdik. Menajerliğini yapmakta olduğum Yusuf Harputlu ile bir karara vardık. Vanlı kardeşlerimizin acılarını hafifletmek ve moral vermek için konser vermeye karan verdik. Van'da irtibat kurduğumuz yetkililerle birlikte organizeyi oluşturduk. 2 Nisan günü Gençlik Spor İl Müdürlüğü'ne ait 500 kişilik ışıklandırılmalı çadırda vereceğimiz konserle Vanlılar'a unutulmaz bir gece yaşatacağız."

Gülbahar, konserin düzenlenmesinde kendilerine destek sunan Ahlatlı hayırsever işadamlarına da teşekkür etti.

- BİTLİS

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vanlı Depremzedeler İçin Moral Konseri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement