Yenimahalle'de Yhd'den Dayanışma Yemeği - Son Dakika
Yerel

Yenimahalle'de Yhd'den Dayanışma Yemeği

Yenimahalle\'de Yhd\'den Dayanışma Yemeği

Yenimahalle Belediyesi çiçeği burnunda sivil toplum kuruluşu olan Yurttaş Hakları Derneği'nin (YHD) dayanışma yemeğine ev sahipliği yaptı.

30.04.2013 10:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yenimahalle Belediyesi çiçeği burnunda sivil toplum kuruluşu olan Yurttaş Hakları Derneği'nin (YHD) dayanışma yemeğine ev sahipliği yaptı. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Gerçek bir demokrasi istiyorsak sivil toplum kuruluşlarına destek olmak zorundayız" dedi.

Geçtiğimiz aylarda faaliyete geçen YHD, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday adaylığını açıklayan Ayaş Belediye Başkanı Ali Başkarağaç ve CHP Çankaya İlçe Başkanı Mehmet Perçin'in katıldığı dayanışma yemeğinde bir araya geldi. Yenimahalle Belediyesi İlkadım Düğün Salonu'nda gerçekleşen toplantıya yoğun katılım oldu. Keskin, konuşmasında sivil toplum kuruluşlarının önemine dikkat çekerek, "Demokrasinin yanlış işlemesi sonucu siyaset merdiven altı imalata dönmüştür bu yanlış işleyişi düzeltmek hepimizin görevi ama bu konudaki büyük sorumluluklardan biri de STK'lara aittir" dedi.

Türkiye'nin zor bir süreçten geçtiğini vurgulayan Yaşar, "Ülkemiz içinde bulunduğu bu zor süreci birlik ve beraberlik içinde atlatmalıdır. Gazi Mustafa Kemal Türkiye Cumhuriyeti'ni kurarken birlik ve beraberlikle kurmuştur. Biz de bu süreci birlik ve beraberlikle çözeceğiz. Gerçek bir demokrasi istiyorsak sivil toplum kuruluşlarına destek olmak zorundayız. Yurttaş Hakları Derneği de saydam bir demokrasinin gelişmesi için önem taşımaktadır. Ancak bu şekilde Atatürk'ün kurduğu demokratik, laik Cumhuriyet'e sahip çıkabiliriz" dedi.

Yurttaş Hakları Derneği Başkan'ı Necati Akdeniz, dayanışma gecesi yemeğine ev sahipliği yapan Fethi Yaşar'a teşekkür etti. Gecenin sonunda dernek başkanı ve yöneticileri tarafından, Adnan Keskin'e, Fethi Yaşar'a ve Ali Başkaraağaç'a çiçek verildi. Yöneticiler aldıkları çiçekleri salonda bulunan çocuklara ve kadınlara vererek, "Sizlere hizmet için buradayız" mesajı verdiler. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yenimahalle'de Yhd'den Dayanışma Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement