Yenişehir Belediyesinden Dayanışma Yemeği - Son Dakika
Yerel

Yenişehir Belediyesinden Dayanışma Yemeği

Yenişehir Belediyesinden Dayanışma Yemeği

HDP Yenişehir İlçe Örgütü, DBP Yenişehir İlçe Örgütü ve Yenişehir Belediyesi tarafından Muhtar ve Seydalara yönelik dayanışma yemeği düzenledi.

30.10.2015 17:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'da bir otelde düzenlenen dayanışma yemeğine HDP Diyarbakır Milletvekili Sibel Yiğitalp, HDP, DBP İl ve İlçe Eşbaşkanları, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Gültan Kışanak, Yenişehir Belediye Eş başkanları Ülkü Baytaş- Selim Kurbanoğlu, Diay-der yöneticileri, Muhtar ve Seydalar katıldı.

Yenişehir Belediye Eş başkanlarının yemeğe katılan misafirlerle tek tek ilgilenmeleri gözden kaçmadı. Yemekten önce konuşan Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Gültan Kışanak, önemli bir süreçte olduklarını belirterek, "1 Kasım seçimlerine birkaç gün kaldı. Eminim ki Amed halkı her zaman olduğu gibi tarihi rolünü oynayacak ve rekor düzeyde seçim sonuçlarıyla gereken yanıtı verecektir" dedi.

Ardından konuşan HDP Diyarbakır Milletvekili Sibel Yiğitalp,1 Kasımda yapılacak olan Milletvekili seçimlerine dikkat çekerek, "7 Haziranda HDP olarak iyi bir sonuç çıkarmıştık. Ama AKP kendi iktidarını kuramadığı için tekrar seçime gidiyoruz. 1 Kasımda yapılacak olan Milletvekili seçimlerine herkes sandığına sahip çıkmalı, oyunu kullanmalı ve çevresindekilere de kullanmalarını sağlamalıdır" dedi.

HDP Diyarbakır İl Eşbaşkanı Ömer Önen ise, "Halkımız çok iyi biliyor ki birlikteliğimiz şimdiden değil daha eskilere dayanmaktadır. Bugün burada oluşumuzun amacı bu birlikteliğimizi pekiştirmektir. AKP 13 yıldır iktidarda olmasına rağmen Kürt ve Türk halklarının sorunlarını çözemedi. 7 Haziranda halkın temsilliyeti parlamentoda yerini aldı. Ancak bu güçlü irade kabul edilmedi. İnadına barış inadına HDP diyoruz" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından yemeğe geçildi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Yenişehir Belediyesinden Dayanışma Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement