Yığılca Kaymakamı Nuri Gezici, ilçede faaliyet gösteren tekstil fabrikasını ziyaret etti.
Bir firmaya ait tekstil fabrikasında incelemelerde bulunan Gezici, firma yetkilisi Turgay Güven'den fabrikanın faaliyetleri hakkında bilgi aldı.
Gezici, burada yaptığı konuşmada, Yığılca'ya istihdam açısından sağladığı büyük katkılarından dolayı firma yetkililerine teşekkür etti.
Güven de 2 ay önce başladıkları yolculuğa 55 kişiyle devam ettiklerini anlatarak, " İŞKUR'un Meslek Edindirme Projesi kapsamında fabrikamızda çalışan işçiler hem meslek öğreniyor, hem de maaşlarını alarak geçimlerine katkıda bulunuyor. Bu kurslar kapsamında 50'şer kişiye daha fabrika olarak 3 aylık periyotlarla eğitim vereceğiz ve meslek sahibi olmalarını sağlayacağız" diye konuştu.
- DÜZCE
Son Dakika › Yerel › Yığılca Kaymakamı Gezici'den Tekstil Fabrikasına Ziyaret - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.