Yıldızlar Voleybol Ligi Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Yıldızlar Voleybol Ligi Sona Erdi

Yıldızlar Voleybol Ligi Sona Erdi

Bitlis'in Ahlat ilçesinde düzenlenen Yıldızlar Voleybol Ligi, çekişmeli geçen final maçı ile birlikte sona erdi.

12.06.2013 11:44

Bitlis'in Ahlat ilçesinde düzenlenen Yıldızlar Voleybol Ligi, çekişmeli geçen final maçı ile birlikte sona erdi. Lig usulü oynanan turnuva sonucunda Muzaffer İncesu Ortaokulu 1'inci oldu.

Bitlis Valiliği Koordinasyonunda Ahlat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında düzenlenen "Ahlat Yıldızlar Voleybol Ligi" oynanan final müsabakası ile sona erdi. 26 Hafta boyunca devam eden voleybol turnuvasına 13 takım katıldı. Turnuva boyunca 156 maç yapılırken, turnuvaya katılan her takım ise toplam 24 maç yaptı. Ahlat Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü'nde yapılan final maçında ise 22 maç kazanan Muzaffer İncesu Ortaokulu 1'inci, 20'şer maç kazanan Ahlat Merkez Yatılı Ortaokulu averaj farkıyla 2'inci olurken Selçuklu Ortaokulu ise 3'üncü oldu.

Turnuva sonunda dereceye giren Muzaffer İncesu Ortaokulu, Ahlat Merkez Yatılı Ortaokulu ve Selçuklu Ortaokulu oyuncularına SODES kapsamında eşofman takımı ve spor ayakkabı hediye edildi. Hediyeleri ise Ahlat İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeynel Kılıç, Ahlat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Sadrettin Peker ve Ahlat

Merkez YBO Müdürü Mesut Adıyaman tarafından verildi. Ödül töreninin ardından Ahlat İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeynel Kılıç tarafından dereceye giren takımlara kupa verildi.

Daha sonra çekilen hatıra fotoğrafının ardından etkinlik sona erdi. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yıldızlar Voleybol Ligi Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement