Yüksekova Adliyesi'nden Veda Yemeği - Son Dakika
Yerel

Yüksekova Adliyesi'nden Veda Yemeği

Yüksekova Adliyesi\'nden Veda Yemeği

Hakkâri'nin Yüksekova ilçesinde adliyede görev yaparken başka illere atanan hâkim ve savcılar için veda yemeği düzenledi.

14.06.2013 22:39

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde adliyede görev yaparken başka illere atanan hakim ve savcılar için veda yemeği düzenledi.

İlçenin Cengiz Topel Caddesi üzerindeki bir kafede verilen veda yemeğine, Yüksekova Kaymakamı Yasin Tikdağ, Yüksekova Tümen Komutanı Tümgeneral İsmail Metin Temel, Yüksekova Emniyet Müdürü İbrahim Emre, Yüksekova Milli Eğitim Müdürü Adem Özmen, Hakkari Barosu avukatları, adliye personelleri ve kurum amirleri katıldı. Veda yemeğinde konuşan Yüksekova Cumhuriyet Eski Başsavcısı Ali Özdemir, Yüksekova'dan güzel anılarla ayrılacaklarını belirterek, "Öncellikle bizlere bu organizasyonu hazırlayan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. 2011 yılında buraya geldim. Bu süre zarfı döneminde sıkıntılı süreçler yaşamış olsak da elimizden geleni çabanın en iyisini göstermeye çalıştık. Yüksekova halkından da oldukça memnun kaldım. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yeni görev yerlerine tayini çıkan diğer arkadaşlarıma da başarılar diliyorum" dedi.

Yüksekova Kaymakamı Yasin Tikdağ da, tayini çıkan hakim ve savcılara yeni görevlerinde başarılar dileyerek,"Zaman zaman yaşanan hüznü yaşıyoruz. Buradan gidecek olan arkadaşlarımızın Yüksekova'da kalıcı hizmetler yaptığını düşünüyorum. Ben de Yüksekova halkı adına hizmetlerinizden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Duygulu anların yaşandığı yemekte, Yüksekova'dan ayrılacak olan hakim ve savcılara plaket ve çeşitli hediyeler verildi. Veda yemeği, yerel sanatçıların seslendirdiği şarkılarla son buldu. - HAKKARİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yüksekova Adliyesi'nden Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement