Adana'da gergin anlar! Uzman çavuş, boşanmak isteyen karısını ve çocuğunu silahla rehin aldı - Son Dakika
3.Sayfa

Adana'da gergin anlar! Uzman çavuş, boşanmak isteyen karısını ve çocuğunu silahla rehin aldı

Adana'da kendisinden boşanmak isteyen eşini ve çocuğunun da arasında bulunduğu 3 kişiyi rehin alan uzman çavuş gergin anlar yaşattı. Girdiği mağazadan kaçmaya çalışan şahıs, polis ekipleri tarafından yakalandı.

24.12.2022 17:38  Güncelleme: 09:55

Adana'nın Seyhan ilçesinde hareketli dakikalar yaşandı. Uzman çavuş Cengiz D., Öğretmenler Bulvarı'nda, boşanma aşamasındaki eşi Ferdağ D'yi ve bir kadın yakınını tabancayla rehin aldı.

ÇOCUKLARINI BIRAKIP İŞ YERİNE KAÇTI

Olayı gören vatandaşların durumu bildirmesi üzerine bölgeye Özel Harekat ekibinin de aralarında olduğu çok sayıda polis sevk edildi. Polis ekiplerinin uzun süren ikna çabaları sonucu şüpheli, kucağında çocuğunun da olduğu eşini ve yakını olan kadını serbest bırakıp bir iş yerine girdi.

SÜRÜCÜLER TEPKİ GÖSTERDİ

Cengiz D, burada başına silahını dayayıp teslim olmamak için ekiplere direndi. Olay nedeniyle uzun süre ilerleyemeyen araç sürücüleri, korna çalarak zanlıya tepki gösterdi.

HAMİLE MÜŞTERİ RAHATSIZLANDI

Daha sonra zanlı koşarak yakındaki bir bebek ürünleri mağazasına girip çalışanları rehin aldı. Mağazaya giren polisler, şüpheliyi etkisiz hale getirip gözaltına aldı. Bu sırada rahatsızlanan hamile bir müşteri, 112 Acil Servis ekiplerince hastaneye götürüldü.

Adana\'da gergin anlar! Uzman çavuş, boşanmak isteyen karısını ve çocuğunu silahla rehin aldı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Adana'da gergin anlar! Uzman çavuş, boşanmak isteyen karısını ve çocuğunu silahla rehin aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement