Ali Soylu Gençlik ve Kültür Merkezi Açıldı - Son Dakika
Güncel

Ali Soylu Gençlik ve Kültür Merkezi Açıldı

Ali Soylu Gençlik ve Kültür Merkezi Açıldı

Ali Soylu Gençlik ve Kültür Merkezi, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın katıldığı törenle açıldı.

30.06.2012 00:10

Ali Soylu Gençlik ve Kültür Merkezi, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın katıldığı törenle açıldı.

Ali Soylu Gençlik ve Kültür Merkezi'nin açılış törenine Bakan Bayraktar'ın yanı sıra Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, eski Demokrat Parti Genel Başkanı Süleyman Soylu, milletvekilleri, İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Yusuf Tülün, Soylu ailesinin katılımıyla açıldı.

Açılış töreni Kuran-ı Kerim okunmasıyla başladı. Programda bir konuşma yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Ali Soylu'nun yürekli ve Allah dostu bir insan olduğunu ifade etti.

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak ise, Ali Soylu'nun her işe koşturduğunu, en güç dönemlerde 'ben varım' diyebilen bir insan olduğunu kaydetti. Eski Demokrat Parti Genel Başkanı Süleyman Soylu da, ailesi adına konuştu. Soylu, Soylu, Ali Soylu'nun iz bırakan bir insan olduğunu kaydetti.

Başbakan Recep Tayip Erdoğan ile Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın da mesaj gönderdiği törende, merkezin açılış Bayraktar, Kamalak ve Süleyman Soylu tarafından yapıldı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ali Soylu Gençlik ve Kültür Merkezi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement