"Halktan Büyük Güç Yoktur" - Son Dakika
Güncel

"Halktan Büyük Güç Yoktur"

"Halktan Büyük Güç Yoktur"

Aziz Kocaoğlu, kentteki tüm şantiyelerde 1 milyar 50 milyonluk yatırımla çalıştıklarını, yeni bağlanan ilçelerde de hizmet üretmeye devam edeceklerini söyledi.

24.07.2013 10:00  Güncelleme: 10:30

Geleneksel iftar yemeklerinde İzmir'in Kuzey Aksında yer alan 13 ilçenin muhtarlarıyla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, bugün itibariyle kentteki tüm şantiyelerde 1 milyar 50 milyonluk yatırımla çalıştıklarını, yeni bağlanan ilçelerde de hizmet üretmeye devam edeceklerini belirtti. Birlik ve beraberlik mesajı veren Başkan Kocaoğlu, "Halktan büyük bir güç yoktur" dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, geleneksel iftar yemeklerinde İzmir'in Güney aksında bulunan ilçelerin muhtarlarından sonra Kuzey Bölge'de yer alan 13 ilçenin 644 muhtarı ile ailelerini ağırladı. Aliağa, Çiğli, Eski Foça, Karşıyaka, Menemen, Bornova, Bayraklı, Konak, Karabağlar, Bergama, Kınık, Dikili ve Karaburun ilçelerindeki muhtarların biraraya geldiği Tarihi Havagazı Fabrikası'ndaki iftar yemeğinde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, klasik belediyecilik anlayışının dışında kenti kalkındırmak ve yerelde kalkınmayı sağlamak hedefi doğrultusunda çalıştıklarını belirtti. Yeni yasayla Büyükşehir sınırlarına dahil olan 9 ilçede de çalışmaya başladıklarını ve hizmetleri öncelik sıralamasına göre gerçekleştireceklerini kaydeden Başkan Kocaoğlu, "Şu anda İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Fen İşleri ve İZSU'nun ihaleye çıkarttığı şantiyelerinde asfalt, sathi kaplama ve parke taşı hariç toplam 1 milyar 50 milyonluk bir yatırımla çalışıyoruz. Bu rakam, yatırımlarımızın büyüklüğünü ifade ediyor. Katılımcı bir anlayışla, birlikte üreterek hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi. Barış ve huzur içinde yaşamak için, 76 milyon Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının farklılıklarını bir kenara koyarak birlik ve beraberlik göstermesi gerektiğini belirten Başkan Kocaoğlu, sözlerine şöyle devam etti: "Dış güçlerin, iktidarların, sermayenin sağlayacağı barış kalıcı olmayacaktır çünkü herkes kendi menfaatine göre yaraları kaşıyacaktır. Halkın istediği barışın önünde kimse duramaz çünkü halktan büyük bir güç yoktur. Artık analar ağlamasın, çocuklar öksüz-yetim kalmasın. Bu ülke bizim, başka gidecek yerimiz yok"

İftar yemeğinin ardından muhtar konuklarını tek tek uğurlayan Başkan Kocaoğlu kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenleri de geri çevirmedi. İftar yemeğine, İzmir Milletvekilleri Prof.Dr. Hülya Güven, Mustafa Moroğlu, Alaattin Yüksel, Aytun Çıray, CHP İl Başkanı Ali Engin, Bornova Belediye Başkanı Prof.Dr. Kamil Okyay Sındır, Mordoğan Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz, Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, Zeytindağ Belediye Başkanı Feridun Ergün, Yeni Şakran Belediye Başkanı Etem Yorulmaz, Yenikent Belediye Başkanı Fikret Çam ile Göçbeyli Belediye Başkanı Esat Karacan da katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Halktan Büyük Güç Yoktur' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement