Numan Kurtulmuş Sakarya'da - Son Dakika
Güncel

Numan Kurtulmuş Sakarya'da

Numan Kurtulmuş Sakarya\'da

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr.Numan Kurtulmuş, asgari ücretin gönüllerinin istediği noktada olmadığını söyledi.

29.12.2012 18:43

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, asgari ücretin gönüllerinin istediği noktada olmadığını söyledi. Kurtulmuş, asgari ücreti vergiden arındırmayı hedeflediklerini belirtti.

Adalet ve Kalkınma Partisi 40'ıncı Danışma Meclisi Toplantısı; Adapazarı Kültür Merkezi Tiyatro Salon'unda Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıya AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, AK Parti Milletvekili Ayhan Seferüstün, Hasan Ali Çelik, Şaban Dişli, Sakarya İl Genel Meclis Başkanı Oktay Yıldırım,

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Sapanca Belediye Başkanı İbrahim Uslu, Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, Karasu İlçe Başkanı İshak Sarı, Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ve İl Gençlik Kolları Başkanı Cemal Karnacı, AK Parti Sakarya Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve çok sayıda parti üyesi katıldı.

Gerçekleştirilen toplantı öncesi Sakarya Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret eden Kurtulmuş, burada yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

"Asgari ücretle gelinen nokta, gönlümüzün istediği nokta değildir. İnşallah daha ileri bir seviyede asgari ücrete Türkiye'nin ulaşacağını ümit ediyoruz. Şu andaki asgari ücreti vergiden arındırılmış hale getirmek herhalde ilk önce yapılacak olan şeydir. Ancak tabii ki bunlar eldeki bütçe imkanlarıyla ortaya koyulabilecek olan şeylerdir. İleride çok kısa süre içerisinde bunun telafi edilmesi, hükümetin programları içerisinde olan bir husustur. Türkiye üzerine düşenin çok üstünde bir gayrette. Suriye'de yaşayan insanların, yaşadıkları zulümden kaçanların Türkiye'de barınması için olağanüstü bir çaba ortaya koyuyor, bu imkanları artırmamız lazım. Bunun için Diyanet İşleri Başkanlığımızın tertiplemiş olduğu yardım kampanyasına ve diğer sivil toplum kuruluşlarının, Kızılay'ın gerçekleştirdiği yardım kuruluşlarına bütün yurttaşlarımızı destek olmaya çağırıyoruz. Bu bir insanlık vazifesidir, bu bir Müslümanlık vazifesidir. Bu kış günlerinde gerçekten çok zor ve giderek zorlaşacak. Bu zor şartları mümkün olduğu kadar ortadan kaldırabilmek için hem bizim kamplarımız ile beraber hem de daha önemlisi Suriye'nin içerisinde fevkalade zor şartlarda olan sivil vatandaşlara, sivil insanlara yardım edilmesi gerekiyor. Herkesi Suriye'deki insanlık dramında hiç olmazsa yaraları bir miktar sarmak için elinden gelen bütün gayretle seferber olmaya davet ediyorum" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Numan Kurtulmuş Sakarya'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement