Sivas'ta Muhsin Yazıcıoğlu Bisiklet Turu Başladı - Son Dakika
Güncel

Sivas'ta Muhsin Yazıcıoğlu Bisiklet Turu Başladı

Sivas\'ta Muhsin Yazıcıoğlu Bisiklet Turu Başladı

Sivas Belediyesi tarafından bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Uluslararası Muhsin Yazıcıoğlu Bisiklet Turu, bu akşam gerçekleştirilen yarışla başladı.

12.07.2012 21:48  Güncelleme: 11:06

Sivas Belediyesi tarafından bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Uluslararası Muhsin Yazıcıoğlu Bisiklet Turu, bu akşam gerçekleştirilen yarışla başladı.

2009 yılında Kahramanmaraş yakınlarındaki helikopter kazasında yaşamını yitiren Büyük Birlik Partisi'nin merhum genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu adına başlatılan bisiklet turunun bu yıl 4'üncüsü gerçekleştirildi. Sivas Belediyesi öncülüğünde Sivas Valiliği, Türkiye Bisiklet Federasyonu ve Gençlik ve Spor Bakanlığı katkılarıyla düzenlenen yarışlara Türkiye'den 18, yurtdışından 11 takım katıldı. 4 gün sürecek olan turnuvaya katılmak üzere Bulgaristan, Kazakistan, Mısır, Gürcistan, Azerbaycan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Kosova, Sırbistan ve Romanya ülkerinden çok sayıda sporcu kente geldi. Kongre Müzesi bahçesinden saat 19.00'da verilen startla başlayan yarışta, bisikletçiler, İnönü Bulvarı-Dört İşletme Kavşağından gidiş-dönüş yaparak 14 turluk yarışı tamamladı. 1 saat süren yarışta Konya Özel İdarespor'dan Vedat Koç 1'inci, Konya Şekerspor'dan Enes Talha Ay 2'nci, 4 Eylül Belediyespor'dan Cebrail Şeker ise 3'üncü oldu. Yarışma sonrası düzenlenen madalya töreni ile dereceye giren sporculara ödüllerini belediye başkan yardımcıları verdi. Bu arada yarışmanın 3'üncü turunda bitiş çizgisinde birbirlerine çok yakın seyreden bisikletçiler ufak çaplı kazalara neden oldu. Bisiklet turu yarın 80 kilometrelik Hafik Yol yarışı ile devam edecek. - Sivas

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sivas'ta Muhsin Yazıcıoğlu Bisiklet Turu Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement