Zafer Turu Çankırı-Ankara Etabı Başladı - Son Dakika
Güncel

Zafer Turu Çankırı-Ankara Etabı Başladı

Zafer Turu Çankırı-Ankara Etabı Başladı

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından bu yıl 6'ncısı düzenlenen İstiklal Yolu ve Zafer Turu'nun Çankırı-Ankara Akyurt arasındaki 96 kilometreden oluşan üçüncü etabı başladı.

27.08.2011 16:42

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından bu yıl 6'ncısı düzenlenen İstiklal Yolu ve Zafer Turu'nun Çankırı-Ankara Akyurt arasındaki 96 kilometreden oluşan üçüncü etabı başladı.

Çankırı'ya yeni atanan ve dün göreve başlayan Vali Vahdettin Özcan, İnebolu'dan getirilen temsili cephane, toprak ve Türk bayrağını öperek bisikletçilere teslim etti. Vali Özcan'ın Büyük Otel önünden damalı bayrağı indirmesi ile saat 14. 30 sıralarında başlayan 3'üncü etap yarışları Ankara'nın Akyurt İlçesi'nde sona erecek. Yarışlarda 5 Türk takımının yanı sıra Suriye, Norveç ve İran'dan birer takım yer alıyor. Dün akşam saatlerinde Çankırı'ya gelen yarışmacılar, sıcak havanın kendilerini zorladığını söyledi.

Birissa Spor Menajeri Nadir Yavuz, "Dünya ve Türkiye'den katılan takımlara bakıldığında sekiz takım yarışmada yer alıyor. Bunların içinde Suriye ve Norveç kuvvetli olan takımlar. Yarışmalarda Türkiye'den Manisa, Konya Şeker ve Birissa takımları mücadele ediyorlar. İlk iki etap gayet mücadeleyle dolu müsabakalarla gerçekleşti. Özellikle İnebolu çıkışı. Brissa şu anda etaplarda başarlı. Genel klasmanda da oldukça iyi. 3, 4 ve 5'inci sporcular Brissa Spor'dan. Takım klasmanından birinci durumdayız ama bugün genel klasmanı etkileyecek bir etap olacak. Bugün sonundan büyük ihtimalle klasmana oturur. Takımlar ona göre hazırlıklarını yaptılar" dedi.

Konya Şekerspor Kulübü sporcusu Selçuk Türkçetin ise "Çok yokuşlu bir yarıştı, yağmur vardı, oldukça zorlandık. Bölünmeler oldu, bugün 3'üncü etaba girdik. Bu gün de hava çok sıcak, elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

İstiklal Yolu ve Zafer Turu'nun 4'üncü etabı olan Eskişehir- Ankara arasındaki yarışın startı ise yarın saat 11. 00'de Polatlı Cumhuriyet Meydanı'ndan verilecek. - Çankırı

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Zafer Turu Çankırı-Ankara Etabı Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement