Dha İstanbul Bülteni - 2 - Son Dakika
Güncel

Dha İstanbul Bülteni - 2

Dha İstanbul Bülteni - 2

1 - KURYENİN GETİRDİĞİ PAKET PATLADI: 3 YARALI (1)Haber-Kamera: Cengiz ÇOBAN -Uğur AYAZSIN - İSTANBUL DHAMaltepe Zümrütevler Mahallesi'nde bir elektronik firmasına kurye ile gelen pakette patlama oldu.

14.11.2016 14:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1 - KURYENİN GETİRDİĞİ PAKET PATLADI: 3 YARALI (1)

Haber-Kamera: Cengiz ÇOBAN -Uğur AYAZSIN - İSTANBUL DHA

Maltepe Zümrütevler Mahallesi'nde bir elektronik firmasına kurye ile gelen pakette patlama oldu. Patlama ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve polis sevkedildi. Patlamada ilk belirlemeye göre 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

Görüntü Dökümü:

----------

-Olay yerinden görüntüler

14.11.2016 - 13.59 Haber Kodu : 161114052

14.11.2016 - 14.14 Haber Kodu : 161114055

====================

2- BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ'NDE "REKTÖR EYLEMİNDE" GERGİNLİK (1)

Polis bazı öğrencileri yaka paça gözaltına aldı

Haber-Kamera: Enver ALAS,İSTANBUL/ DHA

Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Mehmed Özkan'ın atanmasına tepki gösteren grup ile polis arasında arbede çıktı. Polis öğrencilerden bazılarını gözaltına aldı.

Saat 13.00 sıralarında Boğaziçi Üniversitesi'nin Güney Kampüsü'nde toplanan yaklaşık 200 kişilik grubun Kuzey Kampüsü'ne yapacağı yürüyüşe polis izin vermedi. Öğrenci ve akademislenlerden oluşan eylemciler araç yolundan toplu olarak yürüyemelerine izin vermeyeceklerini belirten polis, ancak 3'erli gruplar halinde kaldırımdan yürüyebileceklerini bildirdi.

Bu sırada grubun içinden bazı öğrenciler ile polis arasında gerginlik çıktı. Gruptaki bazı öğrenciler yaka paça gözaltına alındı. Araya giren bazı akademisyenler, gerginliğin büyümesini önledi. Gözaltına alınanların ise GBT kontrolünden sonra serbest bırakıldığı öğrenildi.

Görüntü Dökümü

-----------------

-Polisin Güney Kampüsünde aldığı önlem

-3'erli gruplar halinde kaldırımdan yürüyenler

-Polis ile bazı öğrenciler arasında gerginlik

-Bazı öğrencilerin yaka paça gözaltına alınması

-Yaşananlara tepki gösterenler

-Genel ve detaylar

DHA FEED

====================================

3- CUMHURİYET GAZETESİ SORUŞTURMASI...

GAZETENİN 10 YÖNETİCİSİ VE YAZARI HAKKINDAKİ TUTUKLULUK KARARINA İTİRAZ EDİLDİ... (1)

Haber: Özden ATİK/ İstanbul, DHA

Cumhuriyet Gazetesi'ne yönelik "FETÖ/PDY ve PKK/KCK terör örgütlerine üye olmamakla birlikte örgüt adına suç işlemek" iddiasıyla

yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan, aralarında gazetenin İcra Kurulu Başkanı Akın Atalay, Genel Yayın Yönetmeni Murat Sabuncu, yazar Kadri Gürsel ve karikatürist Musa Kart'ın da bulunduğu 10 gazete yöneticisi ve yazarı hakkındaki tutukluluk kararına itiraz edildi.

AVUKATLAR DİLEKÇEYİ SUNDU

Cumhuriyet Gazetesi avukatları tarafından, aralarında gazetenin İcra Kurulu Başkanı Akın Atalay, Genel Yayın Yönetmeni Murat Sabuncu, yazar Kadri Gürsel ve karikatürist Musa Kart'ın da bulunduğu 10 kişi hakkında İstanbul 9. Sulh Ceza Hakimliği'ne gönderilmek üzere itiraz dilekçesi sunuldu. Dilekçede, tutuklama kararlarının yansızlığını yitirdiği ve hukuksal değil, siyasi olduğu vurgulandı.

====================================

4- AVUKATLAR CÜBBELERİ İLE CUMHURİYET GAZETESİNE YÜRÜDÜ (2)

Haber-Kamera: Özden ATİK-Hayati KILIÇ-Mustafa ÖZDABAK- Hasan YILDIRIM/İSTANBUL,

Cumhuriyet Gazetesi'ne yönelik soruşturma kapsamında tutuklanan 10 gazete yöneticisi ve yazarına destek olmak için Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'nde toplanan avukatlar, gazetenin Şişli'deki binasına yürüdü.

Cumhuriyet Gazetesi'ne destek amacıyla yaklaşık 200 avukat, Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nın fuaye alanında toplandı. Ellerinde Cumhuriyet Gazetesi bulunan avukatlara yönelik gazetenin avukatlarından Bahri Bayram Belen bir konuşma yaptı.

"BU HUKUK MÜCADELESİDİR"

Gazeteciler ve avukatların dayanıksız ithamlarla tutuklandığını söyleyen avukat Belen, "Tutuklamalar ve arkasından diğer hukuk örgütleri ve avukatlara yönelik soruşturma ve tutuklamalar gösteriyor ki aslında siyasi iktidarın hegomanyası dışındaki bütün hukuk kurullarını, bütün savunma örgütlerini susturmak gibi bir amaç var. Bu bakımdan bununla ilgili hukuk mücadelemizi her yerde ve her zaman sürdüreceğiz. Çünkü bu hukuk mücadelesi aynı zamanda özgürlük mücadelesi ve demokrasi mücadelesi. Belki bu hukuk mücadelesi, demokrasi mücadelesinin bütünleşmesi genişlemesi Türkiye'de özgürlükler açısından ve gelişen baskı rejiminin belki de kendisini bir kere daha değerlendirip durumu değiştirme şansı elde etmesi açısından önemli olacaktır. Çünkü şu anda bizim elimizdeki tek silah, hukuk mücadelesidir. ve hukuk güvenliğini sağlaması için hukuk mücadelesini yapmaktır. Ama her yerde ve her şekilde bütün meslektaşlarımızla ilgili hukuka aykırılıklarla ilgili bu mücadeleyi sürdüreceğiz" dedi.

İTİRAZ DİLEKÇESİ SUNACAKLAR

Cumhuriyet gazetesinin Şişli'deki binasına doğru yürüyüş yapacaklarını ancak yürüyüş esnasında slogan atmayacaklarını da belirten avukat Belen, hazırladıkları tutukluluğa itiraz dilekçesini nöbetçi hakimliğe sunacaklarını ifade etti. Ellerinde Cumhuriyet gazetesi bulunan avukatlar, cübbeleri üzerlerinde adliyenin c kapısından çıkarak, gazetenin bulunduğu Şişli'ye doğru yürüyüşe geçti. İtiraz dilekçesinin öğle arası olması nedeniyle öğleden sonra savcılık tarafından işleme alınacağı belirtildi.

10 KİŞİ TUTUKLANMIŞTI

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Suçları Bürosu'nca yürütülen soruşturma kapsamında, aralarında aralarında gazetenin İcra Kurulu Başkanı Akın Atalay, Genel Yayın Yönetmeni Murat Sabuncu ve karikatürist Musa Kart'ın da bulunduğu 10 gazete yöneticisi ve yazarı ""FETÖ/PDY ve PKK/KCK terör örgütlerine üye olmamakla birlikte örgüt adına suç işlemek" suçlarından tutuklanmıştı.

CUMHURİYET GAZETESİNE YÜRÜDÜLER

Cumhuriyet Gazetesi yönetici ve avukatlarının tutuklanmalarını protesto eden yaklaşık 200 avukat, cübbelerini giyerek, İstanbul Adalet Sarayı'ndan, Cumhuriyet Gazetesi'ne yürüdü. Polis, gazete binasının bulunduğu İstiklal Sokak'ta güvenlik çemberi oluşturdu. Polis avukatlara kimlik kontrolü yaparak, içeriye aldı. Avukat kimliği gösteremeyen bazı katılımcılarla, kısa süreli gerginlik yaşandı.

"ONLARIN DA ADİL YARGILANMA HAKKI, ONLARIN DA HUKUK GÜVENLİĞİNE İHTİYACI VAR"

Cumhuriyet Gazetesi'nin önünde avukatlar, "Özgür basın susturulamazö diye slogan attı. Açıklama yapan Cumhuriyet Gazetesi avukatlarından, Av. Bahri Bayram Belen; "Arkadaşlarımızla ilgili itiraz dilekçemizi bugün sunduk. Aslında Cumhuriyet Gazetesi'nden önce bildiğiniz gibi, birçok gazete, dergi, tv. radyo kapatıldı. Birçok savunma örgütünün onurlu temsilcileri olan ve yargının kurucu unsuru olan avukatlardan da gözaltılar ve tutuklamalar oldu. Bu gösteriyor ki, aslında Cumhuriyet Gazetesi ile yeni bir dönemece giren süreçte verdiğimiz hukuk mücadelesi uzun bir yürüyüşü gerektiriyor. Bulunduğumuz nokta, umduğumuzdan çok daha karanlık ve tehlikeli. Buradan çıkışın bir yolu siyasi iktidarın da tekrar düşünüp, taşınıp ülkede kalmayan hukuk güvenliğini tesis etmektir. Herkesin güvenliği için, hukuk güvenliği için sabırlı, uzun bir yürüyüşe çıktığımız anlaşılıyor. Adaletsiz, yasa tanımaz bir şekilde, insanları soruşturan, kovuşturan, tutuklayan, yıllarca ceza veren ve bunların adalet süreci içerisinde görev yapan bütün adli birimlerin bugün yargılandığı, soruşturulduğu, kovuşturulduğu, tutuklandığı, meslekten ihraç edildiğini görüyoruz. Onların da adil yargılanma hakkı, onların da hukuk güvenliğine ihtiyacı var. Bizim gücümüz de sadece buradan kaynaklanıyor. Suçlu fail kim olursa olsun onun hakkını, hukukunu savunmasına sahip çıkmak" dedi.

Buradan hükümete, siyasi iktidara bu yargıyı bu şekilde yürütmekte ısrar eden bütün herkese ve bu yargı sürecinde görev yapan savcılara, hakimlere sesleniyoruz. Hukuk güvenliği olmazsa, hukuku bu şekilde kullanırsanız, yasaları bu şekilde tanımaz hale gelirseniz ve hatta kendi çıkardığınız kanun hükmünde kararnamelere uymazsanız, sizin de yarın güvenliğiniz kalmayacaktır. Herkesin onların da bizim de hukuk güvenliğimiz için bu adalet yürüyüşü, bu hukuk yürüyüşü, sabrımızı ve gücümüzü deneyecektir" dedi.

"BİZİM SORUNUMUZ AVUKAT SORUNU DEĞİL.SORUNUMUZ HUKUK. HUKUKU ARIYORUZ"

Cumhuriyet Gazetesi yazarı Aydın Engin de yaptığı açıklamada; "Bizim başımız ne zaman belaya girse, bir hukukçu arasak yüzlercesi geliyor. Omuz veriyor. Bu bizim için sürpriz değil. Bizim ki avukat, hukukçu sorunu değil, sorunumuz hukuk. Hukuku arıyoruz. Bulamıyoruz" dedi.

Görüntü Dökümü:

-----

-Adliye içinde toplanan avukatlar

-Adliyeden çıkan avukatlar

-Avukatların Cumhuriyet Gazetesine doğru yürüyüşe geçmesi

-Avukatların yürüyüşünün Yüksekten görüntüsü

-Polis arama noktasına gelinmesi

-Avukat kimlikleri yanında olmayan avukatlar ile polisin tartışması

-Ellerindeki gazetelerle Cumhuriyet Gazetesine gelinmesi

-Gazete önünde Slogan atılması

-Avukatlar adına Bahri Bayram Belen'in konuşması

-Cumhuriyet Gazetesi Yazarı Aydın Engin'in konuşması

-Genel ve detaylar

14.11.2016 - 12.55 Haber Kodu : 161114034

14.11.2016 - 13.11 Haber Kodu : 161114035

=====================================

5- D-100'DE OTOMOBİL ÜST GEÇİDİN AYAĞINA ÇARPTI: 1 ÖLÜ

Haber-Kamera: Ali Kerem Bengi/ İSTANBUL,

Avcılar D-100 Karayolu Saadetdere mevkiinde meydana gelen kazada 1 kişi öldü.

Kaza, saat 05.00 sıralarında Avcılar D-100 Karayolu Saadetdere mevkii Avcılar istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Avcılar istikametinde ilerleyen 34 GC 0647 plakalı aracın sürücüsü Ayhan Tekin'in direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkan araç, Saadetdere metrobüs durağı yaya üst geçidinin ayağına çarptı. Çarpmanın etkisiyle Ayhan Tekin aracının içerisinde sıkışırken, araç hurdaya döndü. Çevreden geçenlerin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık ekipleri ve itfaiye sevk edildi. Sıkıştığı yerden çıkarılan Ayhan Tekin yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Tekin'in cenazesi ambulansla Bakırköy Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Görüntü Dökümü:

-----------

-Kaza yerinden görüntü

-Sağlık ekipleri cesedin kaldırması

-Polis ve itfaiye ekipleri

-Trafik yoğunluğu

-Olay yeri inceleme ekipleri

-Genel ve detaylar

14.11.2016 - 06.55 Haber Kodu : 161114005_

======================================

6- TARİHİ EMİNÖNÜ BALIKÇISININ SAHİBİNİ ÖLDÜRDÜĞÜ ÖNE SÜRÜLEN ZANLI YAKALANDI

Haber-Kamera: Ali AKSOYER/İSTANBUL,

Fatih Eminönü'nde balık ekmek satışı yapılan iş yerinin sahibi Selahattin Yıldırım'ı, öldürdüğü öne sürülen eski çalışanı İzmir'de gözaltına alındı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Yıldırım'ın, Eminönü otobüs duraklarındaki iş yeri yakınında öldürülmesine ilişkin çalışma başlatarak olay yeri ve çevresindeki güvenlik kamera kayıtlarını inceledi.

Görgü tanıklarının ifadesini de alan ekipler, cinayeti Yıldırım'ın eski çalışanı Abdullah P'nin işlediğini belirledi. Teknik ve fiziki takibini sürdüren polis, şüphelinin cinayetten bir gün sonra otobüsle İstanbul'dan ayrılarak İzmir'e gittiğini tespit etti. Oluşturulan özel ekip, şüpheli Abdullah P'yi 12 Kasım'da Aliağa'da saklandığı evde gözaltına alarak, Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirdi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli, adliyeye sevk edildi.

Tarihi Eminönü Balıkçısı'nın sahibi Selahattin Yıldırım, 20 Ekim'de iş yerinin önünde silahlı saldırıya uğramış, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

Görüntü Dökümü:

-----------

-Şüphelinin adliyeye sevki

14.11.2016 - 12.29 Haber Kodu : 161114022_

============================

7- 43. PANTENE ALTIN KELEBEK ÖDÜLLERİ GÖRKEMLİ BİR TÖRENLE SAHİPLERİNE VERİLDİ

Haber-Kamera: Ezgi ÇAPA - İdris TİFTİKCİ/İSTANBUL,

Televizyon ve müzik dünyasının en prestijli ödül töreni "Pantene Altın Kelebek Ödülleri", dün akşam Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde düzenlenen görkemli bir geceyle sahiplerini buldu. Türkiye'nin merakla beklediği, televizyon ve müzik dünyasının 'en iyi' isimlerine ödüllerinin verildiği 'Pantene Altın Kelebek', 43. yılında tüm görkemiyle gerçekleşti. Yıldızlar geçidindeki törene, Türkiye'nin önde gelen sanatçıları, müzik ve televizyon dünyasının ünlü isimleri katıldı.

Ödül töreni öncesinde Türkiye'nin önde gelen sanatçıları, müzik ve televizyon dünyasının ünlü isimleri kırmızı halıda boy gösterdi. Saat 19.00'da kokteylle başlayan gecede Cengiz Semercioğlu, Ece Sükan, Sibel Arna, Onur Baştürk, Pantene Saç Stilisti Önder Tiryaki davetlilerle kırmızı halıda röportaj yaptı. Geceye katılan 'Tatlı İntikam' dizisi oyuncuları da kırmızı halıda yürüyenler arasındaydı. Dizinin başrollerini paylaşan Furkan Andıç, Leyla Lydia Tuğutlu heyecanlı olduklarını söyleyerek "Birçok dalda adayız, gururluyuz. İronik bir durum var, dizimiz final yaptı. Son kez ekip olarak katılmak istedik" şeklinde konuştu.

'Hayat Şarkısı' dizisinin oyuncuları da gecedeydi. Dizide Bayram Cevher karakterini canlandıran Ahmet Mümtaz Taylan, "Ekipçe iyi vakit geçirmek için geldik. Çok eğleneceğiz inşallah" dedi. Dizinin başrol oyuncusu Burcu Biricik "Heyecanlıyız, mutluyuz. Ödüller halk oylaması ile belirleniyor. Halk da her şeyi görüyor. Ödül alanlar hak ettiği için alıyor olacak" diye konuştu.

Kırmızı halıda boy gösteren 'Poyraz Karayel' dizisinin oyuncuları Burçin Terzioğlu ve İlker Kaleli ise "43'üncü kez verilen çok prestijli bir ödül. İki senedir dizimizle adayız. Çok mutluyuz heyecanlıyız. Kazanan kaybedenin olduğu bir yarışma programında değiliz. Bu akşam burada olmak, ambiansı paylaşmak yeterince güzel" dedi.

YILIN MEDYA ÖDÜLÜ HANDE FIRAT'A

Gecenin en anlamlı anlarından biri darbe girişimi gecesi FaceTime ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bağlantıya geçen CNN TÜRK'ün Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın Yılın Medya Olayı Özel Ödülü'nü Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan'ın elinden almasıydı. Ödül töreni öncesi, kırmızı halıda gazetecilerin sorunlarını yanıtlayan Hande Fırat, "Gurur duyuyorum, burada olmak çok güzel. Doğan ailesiyle de büyük gurur duyuyorum. Ben işimi yaptım. Evrensel ilkeler çerçevesinde sonuna kadar gazetecilik yapmaya çalıştım. Umarım hep böyle devam edeceğim" şeklinde açıklama yaptı.

SANATÇILARIN GECE HAKKINDAKİ GÖRÜŞLERİ

Yonca Evcimik: Ben müzikallerde dans ederken de katıldığım Altın Kelebek törenleri oldu. Türkiye için çok önemli bir tören. Burada olduğum için mutluyum.

Orhan Gencebay: Alanı da vereni de kutluyorum. Çok güzel bir gece, dostlar da var. Bu gecenin varlığı moral veriyor. Ödül almak kolay değil.

İrem Derici: Altın Kelebek Türkiye'nin tartışmasız en şaşalı ve kaliteli ödül töreni. Yıllar önce en iyi çıkış ödülünü aldım. Bu gece de büyük isimlerle birlikte ufak bir şov yapacağım, gururluyum.

Sıla: Gelenekselleşmiş bir ödül töreni. Bu gecenin içinde olmak güzel. Çok güzel bir akşam olmasını diliyorum.

'Kısmetse Olur' programının sunucusu Seda Akgül: Hem sunucu hem de en iyi program dalında adayız. Umarım program dalında ödül alırız. Çünkü o kadar kişinin emeği var ki, o kadar çalışıyoruz ki inşallah program ödülünü kucaklar, gideriz.

Kanal D sunucusu Şule Zeybek: Altın Kelebek müthiştir, yıla damgasını vurur. Kaliteli bir ödül törenidir. Aday olanlara başarılar diliyorum.

Televizyon programcısı Sahrap Soysal: "Hürriyet Kelebek gazetesinde 12 yıldır çalışıyorum. Kimler ödül alacak diye çok heyecanlıyım.

TARKAN'DAN SAHNE ŞOVU

Saat 19.00'da kokteylle başlayan geceye televizyon, sanat ve cemiyet hayatının önde gelen isimleri katıldı. Okan Bayülgen ve Pelin Akil Altan'ın sunumuyla renklenen gecede Tarkan geceye özel bir performans sergiledi. Ahde Vefa albümüyle 'En İyi Proje' ödülünü alan Tarkan şarkılarıyla da hem ekran başındakilere, hem de salondakilere keyifli anlar yaşattı.

SELAMİ ŞAHİN İLE NOSTALJİ YOLCULUĞU

Pantene Altın Kelebek gecesinde 'Müzikte 50. Yıl Özel Ödülü'nün sahibi olan Selami Şahin'in sahneye çıktığı anlar ise izleyicileri nostaljik bir yolculuğa çıkardı. 1975 yılında 'Sen Mevsimler Gibisin' adlı şarkısıyla ödül alan Şahin, aynı şarkıyı tam 41 yıl aradan sonra seslendirdi. Gecenin bir diğer özel ödülü ise Demet Akalın'ın oldu. 'Müzikte 20. Yıl Özel Ödülü' takdim edilen Demet Akalın, yeni albümünden 'Hayalet' isimli şarkıyı seslendirdi.

CÜNEYT ARKIN'DAN DUYGU YÜKLÜ KONUŞMA

Sevilen grup Mazhar-Fuat-Özkan (MFÖ), "Yaşam Boyu Başarı Ödülüönü gecenin sunucusu Okan Bayülgen'den aldı. Gecenin en uygu dolu anları ise 'En İyi Kadın ve Erkek Komedi Oyuncusu' ödüllerini vermek için sahneye gelen Cüneyt Arkın'ın konuşması sırasında yaşandı. Sahneye oğlu Kaan Cüreklibatur ile birlikte gelen Arkın, "90 dakikalık filmlerin 60 dakikasında havada uçan ben, şimdi oğlumun yardımıyla yürüyorum. Sizi seviyorum" diyerek salona seslendi.

İREM DERİCİ'DEN 'EN İYİ ŞARKI' SÜPRİZİ

Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde sahneye çıkan İrem Derici, 'En İyi Şarkı' dalında aday olan 5 şarkıdan da küçük bölümler seslendirdi. Ödül, "Bağdat" şarkısıyla Ayla Çelik'in oldu. 'Bağdat' şarkısında şovmen Beyazıt Öztürk ile düet yapan Ayla Çelik, ödülünü yine Beyazıt Öztürk'ün elinden aldı. 'Okyanus' şarkısıyla listelere hızlı bir giriş yapan Derya Uluğ'a ödülünü bir dönem vokalistliğini yaptığı Ebru Gündeş takdim etti.

Pantene Altın Kelebek özel jürisi tarafından seçilen "Pantene Yıldızı Parlayanlarö kategorisinde Dilan Çiçek Deniz, Melisa Aslı Pamuk ve Simge Sağın ödüllerini Pantene marka yüzü Neslihan Atagül Doğulu'nun elinden aldı. Genç oyuncular geceye Pantene saç stilisti Önder Tiryaki ile hazırlandı. 'Gecenin Yıldızı Ol' kategorisine başvuran okuyucular arasından seçilen 10 kişi ise kırmızı halı deneyimini yaşayarak geceye katıldı.

ALTIN KELEBEK'İ KUCAKLAYANLAR MUTLUYDU

Gecenin sonunda ödülü kucaklayanlar salondan ayrıldı. En iyi klip dalında ödül alan Hande Yener, "Bu çok zor bir ödül. Mor şarkısı, klibiyle ödül aldı. Bu üçüncü Altın Kelebek'im. İçeride çok güzel bir ortam vardı. Güzel performanslar izledik. Teşekkür ederim herkese" dedi.

43. PANTENE ALTIN KELEBEK KAZANANLAR ŞÖYLE:

En İyi Dizi: Diriliş Ertuğrul (TRT)

Ödülü Veren: Türker İnanoğlu

En Kadın Oyuncu: Burçin Terzioğlu (Kanal D)

Ödülü Veren: Türkan Şoray

En Erkek Oyuncu: İlker Kaleli (Kanal D)

Ödülü Veren: Meryem Uzerli

En İyi Çocuk Oyuncu: Beren Gökyıldız (Show TV)

Ödülü Veren: Ataberk Mutlu

En İyi Komedi Dizisi: Kiralık Aşk (Star) (Ödülü yapımcı Melda Perahya Yalçın ekiple birlikte aldı)

Ödülü Veren: Müjdat Gezen

En İyi Kadın Komedi Oyuncusu: Elçin Sangu (Star)

Ödülü Veren: Cüneyt Arkın

En İyi Erkek Komedi Oyuncusu: Barış Arduç (Star)

Ödülü Veren: Cüneyt Arkın

En İyi Dizi Yönetmeni: Çağrı Vila Lostuvalı (Kanal D)

Ödülü Veren: Mahsun Kırmızıgül

En İyi Kadın Sunucu&Yılın TV Programı Özel Ödülü: Müge Anlı (ATV)

Ödülü Veren: Erkan Yolaç

En İyi Erkek Sunucu: Beyazıt Öztürk (Kanal D)

Ödülü Veren: Barış Tünay

En İyi Kadın Haber Sunucusu: Nazlı Çelik (Star)

Ödülü Veren: Erdoğan Aktaş

En İyi Erkek Haber Sunucusu: Fatih Portakal (FOX)

Ödülü Veren: Sedat Ergin

En İyi Gündüz Kuşağı: Kısmetse Olur (Kanal D)

Ödülü Veren: Derya Baykal

En İyi Spor Programı: Yüzde Yüz Futbol (NTV)

Ödülü Veren: Abdullah Avcı

En İyi Magazin Programı: Renkli Sayfalar (Kanal D)

Ödülü Veren: Demet Akalın

En İyi Dizi Çifti: Tatlı İntikam (Kanal D) Furkan Andıç - Leyla Lydia Tuğutlu

Ödülü Veren: Gülben Ergen

En İyi Türk Pop Müziği Erkek Solist: Murat Boz

Ödülü Veren: Samsun Demir

En İyi Türk Pop Müziği Kadın Solist: Sıla

Ödülü Veren: Nükhet Duru

En İyi Müzik Grubu: Gripin

Ödülü Veren: Samsun Demir

En İyi Çıkış Yapan Solist: Eypio&Burak King - Derya Uluğ

Ödülü Veren: Ebru Gündeş

En İyi Fantezi-Halk Müziği Kadın Solist: Sibel Can

Ödülü Veren: Orhan Gencebay

En İyi Fantezi-Halk Müziği Erkek Solist: Serkan Kaya

Ödülü Veren: Orhan Gencebay

En İyi Klip: Hande Yener 'Mor'- Gülşen Aybaba

Ödülü Veren: Abdullah Oğuz

Yılın Şarkısı: Bağdat&Ayla Çelik

Ödülü Veren: Beyazıt Öztürk

En İyi Proje: Tarkan&Ahde Vefa

Ödül Veren: Feraye Işıl

Pantene Yıldızı Parlayanlar: Melisa Aslı Pamuk-Simge Sağın-Dilan Çiçek Deniz

Ödül Veren: Neslihan Atagül

ÖZEL ÖDÜLLER

Müzikte 20. Yıl Özel Ödülü: Demet Akalın

Ödül Veren: Ebru Gündeş

Yaşam Boyu Başarı Ödülü: MFÖ

Ödül Veren: Okan Bayülgen

Müzikte 50. Yıl Özel Ödülü: Selami Şahin

Ödül Veren: Müjdat Gezen

Yılın Medya Olayı Özel Ödülü: Hande Fırat

Ödül Veren: Aydın Doğan

Görüntü Dökümü

----------

-Kırmızı halıdan ve katılımcılardan görüntü

-Kıyafetlerden detaylar

-Furkan Andıç, Leyla Lydia Tuğutlu ile röp.

-Tatlı İntikam dizisinin oyuncuları

-Gazeteci Hande Fırat ile röp.

-Hayat Şarkısı dizisinin oyuncuları

-Ahmet Mümtaz Taylan ile röp.

-Burcu Biricik ile röp.

-Burçin Terzioğlu ve İlker Kaleli ile röp.

-Yonca Evcimik ile röp.

-Orhan Gencebay ile röp.

-Sunucu Seda Akgül ile röp.

-Sunucu Şule Zeybek ile röp.

-Sunucu Sahrap Soysal ile röp.

-İrem Derici ile röp.

-Sıla ile röp.

-Hande Yener ile röp.

-Detay görüntüler

==============================

8- EVLERİNE BUGÜN DE GİREMEDİLER

Haber-Kamera: Cengiz ÇOBAN -İSTANBUL DHA

Kadıköy'de dün bir inşaatın temelinde meydan gelen toprak kaymasının ardından boşaltılan 10 katlı binanın sakinlerinin tedirginliği devam ediyor.

İnşaatta çalışmlar devam ederken binada sakinleri dün geceyi otelde ve akrabalarında geçirdi.

Fenerbahçe Kurukahveci Sokak içerisinde bulunan bir inşaatın temelinde dün toprak kayması yaşanmış ve iş makinaları toprağın altında kaldı . Göçüğün hemen yanında bulunan 10 katlı apartmanın bahçesinde meydana gelen kayma nedeni ile binada bulunanlar tahliye edildi. Olayın yaşandığı yerde bugün inşaat firmasına bağlı ekipler tarafından çalışma yapıldı. Daha sonra kepçelerle kayan alana toprak dolduruldu. Bu alana daha sonra kazıklar çakılarak beton atılacağı öğrenildi.

Öte yandan toprak kaymasının yaşandığı inşaatın yanında bulunan apartman sakinleri ise dün geceyi otelde ve akrabalarında geçirdi. Binada oturan Fikret Tunçman, "Binada şuan kimse oturmuyor. Mühürlenmiş durumda. Belediye arkada inceleme yapacak. Statik olarak hesaplama yapacak. Binayı kontrol edecekler ve o doğrultuda bir rapor verecekler. Can güvenliğini engelleyecek bir durum olursa mühürleyecekler ve oturulmaz raporu verecekler" dedi.

Tunçma, "İnşaat firması görevlileri önlem alacaklar. Hafriyat çalışması yapıyorlar. Toprakları kaldırmaya çalışıyorlar. 2 tane iş makinası toprağın altında kaldı. Onları da zararı var. Dolayısı ile şuandaki süreç bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Görüntü Dökümü

-----------------

-İnşaat alanından görüntü

-Çalışmalardan görüntü

-Mühürlenen binadan görüntü

-Toprak altından kalan iş makinelerinden görüntü

-Bina sakinleri ile röp

-Genel ve detay görüntüler

14.11.2016 - 14.15 Haber Kodu : 161114056_

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha İstanbul Bülteni - 2 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement