Btp Bölge Toplantısı Kilis'te Yapıldı - Son Dakika
Politika

Btp Bölge Toplantısı Kilis'te Yapıldı

Btp Bölge Toplantısı Kilis\'te Yapıldı

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Merkezi tarafından tertip edilen bölge toplantısı yoğun bir katılımla Kilis’te gerçekleştirildi.

02.08.2014 19:38

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Merkezi tarafından tertip edilen bölge toplantısı yoğun bir katılımla Kilis'te gerçekleştirildi.

Toplantıda BTP'nin de içinde bulunduğu 13 partinin katılımıyla cumhurbaşkanlığına aday gösterilen Ekmeleddin İhsanoğlu'na halk nezdinde her gün artan destekten bahsedilirken, İslam dünyasında ve özellikle Gazze'de yaşanan olaylar hakkında görüşler belirtildi.

Programda bir konuşma yapan BTP Genel Başkan Yardımcısı Op. Dr. Ahmet Hamdi Kepekçi, İslam aleminde ciddi manada ölçü sıkıntısı olduğundan bahsederek, "Gazze'de yaşanan olaylar hepimizin içini acıtırken, hemen yanıbaşımızda eli kanlı terör örgütü IŞİD emperyal güçlerin taşeronluğunu yapmaktadır. İslam ülkelerinin işgali anlamına gelen Arap baharı ile Libya, Mısır ve Suriye'de insanlar öldü ve ölmeye devam ediyor. Gazze'de, İsrail kimseye aldırış etmeden masum sivillerin başına bomba yağdırmaya devam ediyor. Büyük Ortadoğu Projesi (BOP) ve Arzu Mev'ud çerçevesinde bugün yaşananlar, Genel Başkanımızı haklı çıkarttı. Lider, hak ve doğru olan düşüncesini dünyaya mal eder. Haydar Baş Bey gerçek bir liderdir. Genel başkanımıza bugün gösterilen ilgi ve alaka gerçekten çok önemlidir. Milletimizin, bunun kıymetini bilip ona göre hareket etmesi zaruridir" dedi.

Toplantıya BTP Genel Başkan Yardımcısı Op. Dr. Ahmet Hamdi Kepekçi'nin yanı sıra, BTP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Eyercioğlu, BTP MYK Üyesi Yusuf Yakut, BTP Kilis İl Başkanı Alaaddin Özkar, BTP Merkez İlçe Başkanı Ahmet Özuymaz, BTP Elbeyli İlçe Başkanı Necmettin Eyidoğan, BTP Musabeyli İlçe Başkanı Sabri Aytekin, BTP Hatay, Dörtyol, İskenderun, Gaziantep, Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Adıyaman, Mersin il, ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ve Gazeteci-Yazar Uğur Kepekçi katıldı. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Btp Bölge Toplantısı Kilis'te Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement