Kılıç: Ciddiyet Huzuru Getirdi - Son Dakika
Politika

Kılıç: Ciddiyet Huzuru Getirdi

Kılıç: Ciddiyet Huzuru Getirdi

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, AK Parti'deki ciddiyetin huzur getirdiğini ifade etti.

17.02.2013 13:29  Güncelleme: 08:57

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, " AK Parti'de kurumsal ciddiyet var. Bir kurumsal disiplin var. Bu kurumsal disiplin ve ciddiyetin gereği olan, süreçler partimizde sürekli huzuru ve huzur içinde büyümeyi beraberinde getirdi" dedi.

Ordu'nun Fatsa ilçesinde devam eden AK Parti Samsun İl Başkanlığı Eğitim ve İstişare Toplantısı'nın ikinci gününe katılan Gençlik ve Spor Bakanı

AK Parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç, partililere yaptığı konuşmada AK Parti Genel Başkanı Recep Tayip Erdoğan'dan övgü dolu sözler ile bahsetti.

Bakan Kılıç, Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın yoğun gündemine rağmen ayda bir gününü teşkilata ayırdığını hatırlatarak, " Hep ifade ettik. Gündeminin yoğunluğuna rağmen yurt içindeki ve yurt dışındaki yoğun programlarına rağmen, ayda bir gününü tamamen sadece parti teşkilatına ayıran bir genel başkan ile çalışmanın avantajını 11 yıldır yaşıyoruz. Ama hamdolsun AK Parti'de bir kurumsal ciddiyet var. Bir kurumsal disiplin var. Bu kurumsal disiplin ve ciddiyetin gereği olan, süreçler partimizde sürekli huzuru ve huzur içinde büyümeyi beraberinde getirdi. Getirmeye de devam edecektir" diye konuştu.

Bakan Kılıç, Cumhuriyet tarihi boyunca diğer siyasi partilerin gençlik kollarını figür olarak ortaya sürdüğünü belirterek, şöyle konuştu;"Bir yandan gündemi dünya olan, AB olan, diğer yandan gündemi bölgesel gelişmeler olan Irak, Suriye, Filistin, Gazze olan öte yandan gündemi enerji haritaları olan bir diğer yandan alt yapısıyla üst yapısıyla eğitim, sağlık, spor ve diğer alanlardaki bütün gelişmeleriyle top yekün Türkiye'yi ayağa kaldırmak olan siyasi liderimizin öte yandan aydaki otuz günden birini tamamen teşkilatlarına ayırmasının önemini burada da görebilmek mümkün. Bugüne kadar, Cumhuriyet tarihimizde demokrasi tarihimizde özellikle çok partili siyasal hayatımızda gençlik kollarını bir figür olarak öne çıkartan bir siyasi parti olmadık. Zaten bugün baktığını zaman TBMM'de gurubu bulanan siyasi partilerde dahil olmak üzere, sağlam, ciddi, nitelikli uzun soluklu gençlik kolu faaliyeti olan başka bir siyasi yapılanma görmeniz mümkün değil"

AK Parti Samsun İl Başkanlığı Eğitim ve İstişare Toplantısı'nın ihtiyaç olduğunu sözlerine ekleyen Bakan Suat Kılıç," Dün gece itibariyle kamp merkezine bizde intikal etmiş olduk. Herkesin yüzündeki tebessümden anladığım kadarıyla aslında teşkilatımızın böyle bir eğitim programına ihtiyacı olduğu en azından yakınlaşmaya ve kaynaşmaya ve limitsiz istişareye ihtiyacı olduğu anlaşılmış oluyor. Bu anlamda genel merkez teşkilat başkanlığımıza yürekten teşekkür ediyoruz. Yerinde ve zamanında bir organizasyon, ihtiyaca yönelik oluşturulmuş bir formattır. İnşallah bu formatın hayrını Samsun istişaresi anlamında, Samsun'daki siyasal gelişmeler sürecinde yakın zamanda ve bundan sonraki dönemlerde almaya devam edeceğiz. Teşkilat toplantımızın Ordu'da yapılıyor olması, inşallah sadece Samsun'a, Samsun teşkilatına fayda sağlamayacak, işin diğer yönüyle Ordu'daki siyasal gücümüze ve vizyonumuza da bir nevi Samsun modellemesiyle ilave katkılar sağlayacaktır diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Yoğun katılımın olduğu programa Bakan Suat Kılıç'ın yanı sıra Ak Parti Rize Milletvekili ve Samsun İl Koordinatörü Hasan Karal, Samsun Milletvekilleri Mustafa Demir, Tülay Bakır, Ahmet Yeni, Akif Çağatay Kılıç, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş ve çok sayıda partili katıldı. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Kılıç: Ciddiyet Huzuru Getirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement